četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Novak Đoković – Kasper Rud – Najava meča

Došli smo i do samog kraja Mastersa u Rimu. U okviru prvog polufinala muškog dela turnira snage će odmeriti Novak Đoković i Kasper Rud. Kladionice favorizuju Đokovića sa kvotom 1,15 i hendikepom od 4,5 gemova, a margina je postavljena na 20,5 gemova.

Ovde postoji određeni value na gemove i mi ćemo to pokušati da iskoristimo. Izgleda da su se kladionice malo uplašile posle jučerašnjeg Đokovićevog meča protiv Kepfera u kojem je srpski teniser izgubio set. Verujte da to nema nikakve veze sa ovim mečom, jer će danas Đoković biti na mnogo većem nivou. Meč protiv Kepfera je bio sam po sebi specifičan, jer Novak nikada nije igrao protiv njega, a i jako je loše igrao na brejk lopte, što je potpuno atipično za njega. Posle lagano osvojenog prvog seta Đoković se malo opustio, ali je bio kažnjen za takav pristup. Ipak, kada je ubacio u briznu više pobeda se nije dovodila u pitanje.

Današnji Đokovićev rival je Kasper Rud, sigurno mnogo poznatije ime. Norvežanin je igrač koji najbolje rezultate ostvaruje upravo na šljaci, te ovaj plasman u polufinale apsolutno nije iznenađenje. Igrao je Rud dobro tokom celog turnira i svaka mu čast na svetu.

No, danas on apsolutno nema čime da zapreti Đokoviću. Servis mu je veoma slab i realno gledano svaki njegov servis gem će biti drama za sebe. Novak ne može da ponovi onako lošu igru na brejk lopte, i sigurni smo da će danas biti dosta bolji.

Kada je igra u polju u pitanju, tu je Đoković bez ikakve dileme bolji igrač. Nema udarca u kojem je Rud bolji tako da i tu predost ide Đokoviću. Naravno, treba napomenuti i iskustvo koje je apsoluno na strani Đokovića. Rud generalno nema mnogo iskustva igranja ovakvih mečeva, pa bi možda i to moglo biti od krucijalnog značaja.

Sve u svemu ova margina je viša za 2-3 gema i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje