četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Masters Rim: Stan Vavrinka – Lorenco Museti – Najava meča

Da, iz daleke Amerike selimo se u Evropu tačnije Rim. Sa betona se prelazi na šljaku i to su potpuno drugi uslovi i svakako treba obratiti pažnju na njih. Uslovi su veoma spori, servis nema bukvalno nikakvu ulogu, pa treba obratiti pažnju na igrače koji su jako dobri defanzivci.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Švajcarac Stan Vavrinka i mlada nada Italije Lorenco Museti. Logično, kladionice favorizuju Vavrinku sa kvotom 1,35, ali mi njušimo ovde potencijalno iznenađenje, jer ima mnogo osnova za takav scenario.

Vavrinka je izbegao američku turneju i rešio je da igra čelendžere dok ne počnu oni najveći turniri u Evropi. Osvojio je čelendžer u Pragu, a onda je igrao čelendžer na istom mestu gde je zaradio povredu. Daleko je to bilo od starog Vavrinke, jer je Švajcarac uglavnom gubio setove protiv čelendžer igrača. Očigledno je da je pauza uticala na njegovu formu, a pod velikim znakom pitanja je i motivacija na tako malim turnirima. Generalno, kada se sve sagleda protiv Vavrinke se može igrati barem u ovom trenutku.

Što se Musetija tiče velika nada za italijanski tenis. Maksimalno ga forsiraju, a za ovaj turnir je naravno dobio i specijalnu pozivnicu. Imao je jako dobar period u prethodne 2-3 gde je igrao čelendžere na kojima je stizao do samih završnica. Zaista lepo igra, silno je motivisan i pun je samopouzdanja usled svih tih pobeda koje je nanizao.

Predlog za klađenje:

Nisu organizatori turnira stavili ovaj meč za udarni večernji termin. I oni kao da očekuju jako dobar meč i mi se slažemo sa njima. Vavrinka nije poznat kao igrač koji dobro igra ove uvodne runde. Njemu je potrebno par mečeva da se uhoda, a ne treba zaboraviti da ulazi u meč iz povrede.

Museti će sa druge strane biti silno motivisan i apsolutno nas ne bi iznenadilo kada bi ovde dobrano namučio Vavrinku.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,77

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Fotografija je preuzeta sa: https://firstsportz.com/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje