četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mateo Beretini – Aslan Karacev – Najava finala u Beogradu

U velikom finalu turnira u Beogradu snage će odmeriti Italijan Mateo Beretini i Rus Aslan Karacev. Kladionice su se baš dvoumile koga da postave za favorita i na kraju su našle kompromis postavljajem egal kvota. Margina na gemove iznosi 21,5.

Generalno gledano dobar posao su odradile kladionice sa kvotama. Ova dva igrača su zaista pokazali najviše na turniru i zasluženo su u finalu. Ipak, mi prednost moramo dati Karacevu, jer je pre svega kompletniji igrač, a to je jako bitno na šljaci. Rus je juče odigrao maratonski meč protiv Đokovića. Nije mala stvar pobediti prvog igrača sveta u njegovom gradu na onakav način. Bilo je tu mnogo uspona i padova, ali Karacev je pokazao svoj pobednički mentalitet i na tome mu svaka čast. Ako sagledamo u globalu on je taj meč trebao da dobije sa 2:0, ali uprkos propuštenim prilikama nije poklekao i nastavio je u istom ritmu.

Ovde se pre svega uzdamo u sporu podlogu i kompetniju igru Karaceva. Rus za razliku od Beretinija igra sve udarce, dok je Beretiniju bekend slaba strana kao i kretanje. Umor bi mogao da bude faktor, ali ne treba zanemariti činjenicu da je i Beretini juče završio kasno meč. Ovo je finale i ono se igra na adrenalin, tako da tu umor dolazi tek na kraju.

Karacev je još jednom pokazao da onaj rezultat iz Melburna nije slučajnost i mi mu moramo ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Karaceva 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje