AdvertisementDouble Bet
1XBet

Najbolji srpski sudija, Milorad Mažić, nekoliko meseci nakon završeka Svetskog prvensta u Rusiji, obratio se javnosti. Osim suđenja finala Lige šampiona, bio je jedan od glavnih kandidata za suđenje finale Svetskog prvenstva.

“Kada se završila četvrtfinalna utakmica između Brazila i Belgije, otvorila su nam se skoro sva vrata za suđenje u finalu, ali jedna, tačnije poslednja, nisu. Nemojte da me shvatite pogrešno, ali bi bilo neukusno da dublje ulazim u tu temu. Svima je jasno da nismo mogli da sudimo u finalu, tj. u utakmici gde je Hrvatska glavni akter. To vam dovoljno govori”, bio je jasan sprski arbitar.

Mažić je govorio i o osećaju zadovoljstva, sreće i ponosa koje je osetio kada je saznao da će zajedno sa svojim saradnicima suditi u finalu Lige šampiona, ali je imao i par izjava u vezi sa nemačkim sudijom Brihom, te je bio jasan da se dobro pamte neke njegove odluke sa tog meča, poput penala koji nije sviran za Srbiju, ali mu profesionalni kodeks ne ostavlja ni najmanje prostora da komentariše suđenje svojih kolega.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.