subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Meč će sigurno biti zanimljiv

Peti dan Rolan Garosa nam donosi dobru ponudu, a za danas smo spremili dva predloga.

Od 14:20 na stadionu Suzan Lenglan gledaćemo duel između Gaela Monfisa i Adrijana Manarino. Po kladionicama Gael Monfis je apsolutni favorit i mi se sa tim slažemo. Ipak, igraju dva Francuza u Francuskoj, a to samo po sebi znači da će biti velike borbe.

Mali milion puta smo govorili koliko domaći teren u Francuskoj izvlači ono najbolje iz Francuza. Imali smo neočekivane pobede Moutea, Maua i još nekih igrača koji dolaze iz Francuske. Za nas ovo nikako nije slučajnost, a posebno su zanimljivi mečevi kada igraju dva Francuza. Ti igrači se uglavnom veoma dobro poznaju, jer često treniraju zajedno i vrlo verovatno zbog toga mečevi budu tesni i neizvesni.

Ono u šta se mi uzamo jeste Gael Monfis i njegov nonšalantan pristup mečevima. Svi znamo da je Monfis više zabavljač nego ozbiljan igrač, a danas će biti izazvan, jer će stadion biti pun zbog francuskog derbija. Takođe, Monfis ima zanimljive mečeve protiv sunarodnika u Parizu. Monfis je u 12 puta nastupio na Garosu, a protivnik sunarodnika je igrao pet puta.

2018: Monfis – Benčerit 3:6 6:1 6:2 6:1
2017: Monfis – Gaske 7:6 5:7 4:3 – predo Gaske, ali uzeo set
2015: Monfis – Rodžer Vazelan 6:2 6:7 6:1 7:5
2011: Monfis – Rufin 6:3 1:6 6:1 6:3
2008: Monfis – Klermon 7:5 6:3 6:1

Kao što vidite odigrao je 5 mečeva i smo jednom nije izgubio set. Setove su uzimali igrači poput Benčerita i Rufina koji su daleko od nekog ozbiljnog kvaliteta. Manarino je činjenica loš na šljaci, ali sigurno će imati neku svoju šansu.

Predlog za klađenje: 4+ setovi 2,03

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje