četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Meč počinje u ponoć, gost sa rezervnim timom!

U noći između nedelje i ponedeljka od 00:00, u okviru Brazilske Serije A, sastaju se ekipe Čapekoense i Atletiko MG, meč se igra u sklopu 10.kola šampionata.

Čapekoense se oporavio od stravične avionske nesreće kada je poginuo gotovo ceo tim, u prvih 9 kola, nova ekipa je ostvarila skor 4-1-4 i gol razliku 14:18. Na domaćem terenu imaju skor 3-0-2 i gol razliku 8:9. 

Atletiko MG će u ovom meču koristiti puno igrača koji do sada nisu imali priliku da igraju zbog meča koji će igrati u toku nedelje u okviru Kopa Libertadoresa, a u kratkom vremenskom periodu ih očekuje i meč u Kupu Brazila i derbi sa Kruzeirom. Zauzimaju 17.mesto na tabeli sa skorom 2-4-3 i gol razliku 9:11. Na gostovanjima imaju skor 1-2-1 i gol razliku 3:4. Očekuje se da danas zaigra sledeći tim: Giovanni (0/0); Yago (4/0), Rodrigão(2/0), Matheus Mancini(0/0) and Leonan(0/0); Rafael Carioca(9/0), Roger Bernardo(1/0), Marlone(3/0), Valdívia(4/0) and Otero(7/0); Rafael Moura(7/2).

Neće biti najvećih zvezda tima, tandema napadača Freda i Robinja, veznjaka Kazeras i Eliasa, Fabio Santosa i Santane u odbrani, golamana Viktora.

U međusobnim mečevima poslednji je odigran u martu kada je bilo 2:2, pre toga na stadionu današanjeg domaćina, dve pobede domaćina, jedna nerešena utakmica i jedan poraz.

Čapekoense igra dosta promenljivo, uglavnom mečeve sa puno golova, poraz od Flamenga u poslednjem kolu 5:1, i pre nekoliko kola od Gremija 3:6 govori o promenljivoj formi ekipe koja je ipak još u formiranju, sa druge strane kombinovani tim Atletiko Mineira može da bude neugodan, ali izostanak glavnih igrača ovog tima sigurno daje određenu prednost domaćinu.

Kladionica Max bet nudi kvotu 1,85 na pobedu domaćeg Čapekoensea, a ukoliko pogledamo mečeve Čapekoensea ove sezone, interesantno deluje i igra 3+ koja se plaća kvotom 1,80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje