Advertisement
MaxBet

Iako je Vimbldon završen pre nekoliko dana, sezona trave i dalje traje. Ostao je da se odigra još turnir u Njuportu, koji tradicionalno zatvara sezonu trave. U Americi se okupila sasvim pristojna ekipa, i može da se izvuče po neki ozbiljan par.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće Francuz Ugo Umber i Indijac Ramkumar Ramanatan. Kladionice favorizuju Umbera sa kvotom 1,40, ali mi mislimo da Ramanatan ima čemu da se nada večeras.

Kao što naslov govori, biće ovo meč u kojem će servis raditi većini posla. Umber je levoruk, što mu daje veliku prednost pri servisu. Levoruki igrači imaju sposobnost da kreiraju uglove koji desnoruki ne mogu. Tu je naravno slajs servis koji je oduvek bio veliko oružje za te igrače. Umber je odigrao dobar Vimbldon, stigao do trećeg kola gde ga je pobedio Đoković. Verujemo da mu je taj nastup dao veliku dozu samopouzdanja pred nastavak sezone.

Što se Ramatana tiče, on je jedan prosečan čelendžer igrač. Ume sa vremena na vreme da bljesne, a to se uglavnom dogodi na travi. Ima sjajan servis, agresivnu igru sa čestim izlascima na mrežu. To je na travi oduvek bio plus, a pošto je dobio dva meča u kvalifikacijama sigurno i on ima dosta samopouzdanja.

Ono na šta mi igramo danas jesu slabi riterni i kod jednog i kod drugog igrača. To je možda i najslabija tačka kod obojice, jer napadi su im više nego korektni. Jedini preduslov za dolazak overa jeste da obojica imaju visok procenat ubačenog prvog servisa. U tom slučaju, poeni će biti kratki i gledaćemo reviju asova i servis vinera.

Idealan duel za ljubitelje over igre, a i margina je više nego pristojna.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.