petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Medvedev posle velike borbe savladao Sinera za maksimalnih 3-0

Danil Medvedev upisao je i treću pobedu na završnom Mastersu u Torinu.

Medvedev je u poslednjem trećem kolu savladao domaćeg igrača Janika Sinera rezultatom 2:0, po setovima 6:0 6:7 (5:7) 7:6 (10:8).

Iako je bio siguran putnik u polufinale, Medvedev je igrao sa 100% svojih mogućnosti. Veoma lako je osvojio prvi set sa maksimalnih 6:0 i činilo se da Sineru preti katastrofa.

Ipak, mladi Italijan je pokazao od čega je satkan i uz ogromnu podršku publike je uspeo da priredi spektakl. U natavku meča je zaigrao mnogo bolje. Počeo je sa dosta agresivnijom igrom, koja je donela rezultat. Prvi je stigao do brejka u drugom setu, ali Medvedev se vratio. Drugi se odlazi u taj brejk koji Siner na opšte oduševljenje publike dobija rezultatom 7:5.

Osvajanje drugog seta je dalo krila mladom Italijanu. Igrao je Siner kao u transu, a do novog brejka je došao u šestom gemu za 4:2. No, u tim trenucima budi se inat Danila Medvedeva koji vraća brejk u osmom gemu i odvodi treći set u taj brejk.

Taj brejk je bio veoma dramatičan, jer su i jedan i drugi imali i spašavali meč lopte. Na kraju sretniji i spretniji je bio Medvedev koji taj deo igre osvaja rezultatom 10:8 za treću pobedu u grupi.

Iz Crvene grupe u polufinale idu Danil Medvedev i Aleksander Zverev.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje