Advertisement
MaxBet

Rodžers kup je došao do samog kraja, a ostalo je da se odigra finale. Akteri velikog finala biće Španac Rafael Nadal i mladi Rus Danil Medvedev.

Nadal je nominalno favorit sa kvotom 1,40, ali nikako ne treba otpisati Medvedeva. Čak i ova kvota 1,40 govori da protiv Nadala može da se igra, i da su kladionice veoma oprezne.

Rafael Nadal kao aktuelni šampion uspeo je da odbrani veći deo poena. Njegova igra je bila u najmanju ruku prosečna, a upravo je i to tajna zašto je on tako dugo u samom vrhu. Čak, i kada igra prosečan tenis, Nadal uspeva da dobija bez problema i gotovo uvek je u završnicima turnira.

Na putu ka finalu, Nadal je redom pobeđivao Evansa, Pelju i Fonjinija, a Monfis mu je predao. U svakom od pomenutih mečeva koje je Nadal igrao, protivnici su imali određenu šansu. Evans je imao set lopte, Pelja se žestoko borio, a Fonjini ga je oduvao u prvom setu. Ono što posebno naglašavamo i što bi moglo da se koristi protiv Nadala jeste njegov drugi servis. Vrlo vrlo slabo Nadal igra na drugi servis, a to je najbolje iskoristio Fonjini u onom prvom setu koji je dobio sa 6:1.

Dakle, apsolutno Nadal nije odigrao ništa specijalno i protiv njega u ovom trenutku može da se igra.

Mladi Medvedev bi sigurno mogao da mu pomrsi račune, jer ima oružje kojim bi mogao da mu parira. Ima pre svega servis, kao jedan od glavnih uslova, a pored toga tu je sjajna igra u polju.
Ovaj turnir je pokazao kojim potencijalnom raspolaže ovaj mladi teniser, a kada je fit i kada je u formi može da igra protiv bilo koga na svetu. Lagane pobede nad Edmundom, Garinom, Timom i Hačanovim su mu ulili veliku dozu samopouzdanja i Medvedev nema čega da se plaši.

Jedina boljka u vezi ovog duela jeste iskustvo u ovakvim mečevima. Nadalu će ovo biti 51. masters finale, dok će Medvedev igrati tek prvi put u finalu ovako velikog turnira. Start meča će biti veoma bitan, a ako to predbrodi onda će sigurno moći da igra ravnopravno protiv Nadala.

Veliki value ima ova kvota na pobedu Medvedeva ako nas pitate. Ako pogledamo ono što su prikazali do sada, Medvedev je zasigurno pokazao više. U svojoj karijeri, ovaj mladi Rus ima pobedu protiv Novaka Đokovića, što znači da mu nije strano da igra protiv najboljih na svetu. Mi idemo na njegovu pobedu, jer Nadal nije ni na 50%, a kada je takav slučaj Medvedev ima lepu šansu da osvoji prvu masters titulu u karijeri.

Predlog za klađenje: Pobeda Medvedeva 2,95
Sigurnija opcija: Medvedev osvaja set 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.