petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mega u petak za produžetak serije sa Zvezdom

U petak 11. juna od 20 časova Mega Soccerbet će dočekati Crvenu zvezdu mts u okviru druge utakmice finala plej-ofa Superlige, a utakmica će se zbog poznate situacije sa pandemijom Kovid-19 igrati bez gledalaca u Hali Mega Factory. Izabranici trenera Vladimira Jovanovića trenutno zaostaju 0-1 u finalnoj seriji koja se igra na dve pobede pa će utakmica u petak biti prilika da se izbore za majstoricu.

Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao da njegova ekipa treba da izvuče pouke iz prethodne utakmice sa Zvezdom i da se, pre svega, energetski pokaže u boljem svetlu:

– Ponoviću neke bazične stvari, ali koje su opet jako bitne za predstojeću utakmicu, kao što su bile i za prethodnu. Intenzitet kontakta, ne samo u odbrani, već i u napadu, mora da bude na najvišem mogućem nivou. Mi smo juče u pojedinim trenucima kada smo i uspeli da napravimo uspešnu odbranu, padali na osnovnim stvarima kao što su skokovi u napadu i sa tih 10 kojih su imali u prvoj četvrtini, utakmica je otišla u pogrešnom smeru za nas. Kontakt, obavezna kontrola skoka i da u svakom trenutku što se tiče napada, da znamo šta hoćemo i da ne uđemo u ritam Zvezde, jer to onda neće biti dobro po našu ekipu. U svakom slučaju, trebamo da izvučemo pouke iz prethodne utakmice i da se pokažemo u boljem svetlu, pre svega, energetski da izgledamo bolje, izjavio je Vladimir Jovanović.


Izvor: KK Mega

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje