subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Meksikanci nastavljaju po starom?!

U noći između ponedeljka i utorka, sa početkom od tačno 4 sata, na programu je utakmica 10. kola meksičke Lige MX u kojoj će se sastati Pachuca i Monterrey.

Pachuca se uoči ove utakmice nalazi na 7. poziciji sa 14 bodova, dok na svom kontu ima 4 pobede, 2 remija kao i 3 poraza.



Monterrey, sa druge strane, ima skor od 3 pobede, 4 remija i 2 poraza zbog čega sada zauzima 8. mesto na tabeli, sa jednim bodom manje od svog rivala.

Međusobne utakmice: Pachuca – Monterrey (www.flashscore.com)

Iako su ove dve ekipe u sličnoj formi, trebalo bi napomenuti da će na strani gosta ovog puta stojati tradicija. Naime, Monterrey nije pretrpeo poraz ni na jednom od prethodnih 10 susreta sa ovim rivalom, dok je na poslednjih 8 utakmica zabeležio 7 pobeda i 1 remi (gde su vodili sve do 97. minuta). Ukoliko mislite da će Monterrey, koji je ovog puta blagi autsajder, nastaviti niz mečeva bez poraza, tip “X2“ možete odigrati po kvoti 1,55, a čistu “2“ po kvoti 3,00.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje