petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Meksiko – Rusija (Kup Konfederacija) najava i prognoza!

Od 17 časova na programu je meč poslednjeg 3.kola u grupi A, na Kupu Konfederacija, a sasataju se selekcije Meksika i Rusije. Meč se igra na Kazan Areni u Kazanju, a sudiće ga Fahad Al Mirdasi iz Saudijske Arabije.

Meksiko je u dosadašnjem toku takmičenja odigrao dva dobra meča, najpre su donekle iznendaili favorizovani Portugal i odigrali 2:2, da bi u drugom susretu posle slabog prvog poluvremena u kojem su potcenili ekipu Novog Zelanda, u drugom zaigrali mnogo bolje i preokrenuli rezultat za pobedu 2:1. Mora se reći da su u nekoliko navrata imali puno sreće jer je ekipa Novog Zeleanda propustila nekoliko odličnih šansi, a Rajan Tomas je pogodio prečku u 85-minutu meča. U ovo meču selektor Meksika je odmorio neke svoje jako bitne igrače poput Ćićarita, Vele, Rejesa,Guardada, J.dos Santosa, golmana Očoe, dok su tek u drugom delu igre šansu dobili Herera, Markez i Moreno. Tako da će danas igrači koji su udarna snaga Meksika ući dosta odmorniji. Mekisku za prolazak u polufinale odgovara da odigra i nerešeno.

Selektor Meksika, rekao je novinarima da će izvesti tim sličan onom koji je remizirao sa Portugalom, neće igrati samo Salcedo koji je povredio rame u meču sa Novim Zelandom, a zameniće ga Araujo.

Ruska reprezentacija je odlično izgledala u meču sa Novim Zelandom, ali su u meču protiv Portugala odigrail bled i meč bez ideje, što govori i podatak da za 90.minuta igre nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola Portugala.  Danas navijači puno očekuju od napadača Smolova koji će imati ozbiljan zadatak da nadmudri odlične defanzivce Meksika, Morena i Markeza. Opasnost po Rusiju predstavljaće i to što će Rusija morati da napada i traži put do pobede što će ostaviti puno prostora za brze igrače Meksika, koji su pokazali i protiv Portugala i protiv Novog Zelanda da su jako opasni u situacijama jedan na jedan. Rusija može u polufinale samo u slučaju pobede nad Meksikom.

Selektor Rusije izjavio je pred meč da je važnost ovog meča ista kao i prethodna dva meča koji su odigrali do sada i da može da računa na svih 23-cu igrača, a da će tek neposredno pred meč odlučiti ko će početi.

Svakako da situacija na tabeli nameće odgovor na pitanje kakav meč možemo da očekujemo, reprezentativci Meksika će i iako imaju veći ofanzivni potencijal od igrača Rusije, igrati defanzivnije i čekati šanse za brze konte i polukontre, dok će igrači Rusije morati da vode igru i da pokušaju da dođu do gola, a da pritom obrate pažnju na zaštitu svog gola.

PREDLOG za klađenje:

0:0 prvo poluvreme (tačan rezultat prvog poluvremena) kvota 2,80

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje