petak, 08. decembra 2023.

t1x2.net

spot_img

Menadžer MK Donsa izvodi rezervni tim u Kupu

Čini se da menadžer MK Donsa ne daje puno važnosti na EFL Kup koji se igra u utorak. Njegova ekipa gostuje Njuportu, a on je već sada najavio znatne promene u timu.

Za vikend su slavili na strani protiv Šruzberija 0:1, a sada je napravio značajne promene u odnosu na taj tim.

I sam menadžer je izjavio da želi da odmah kaže koji tim će igrati, kako bi dao do znanja i navijačima o čemu se radi, navodeći da mu je cilj da se izbegnu povrede glavnih igrača.

Tako ćemo na terenu videti golmana Nichollsa koji je prošle sezone odigrao svega 2 meča za Vigan. Nazad je G.B. Williams igrao protiv Šruzberija, a dobiće šansu mladi 17-godišnjak Jackson koji ima svega 2 nastupa u profi fudbalu. Biće tu i 19-godišnjak Tilney sa svega 269 odigranih minuta u profi fudbalu, i to je ostvario prošle sezone ujednom engleskom niželigašu. Četvrti u odbrani je Wootton koji je nastupao prošle sezone za Lids.

U veznom redu je Furlong (18 godina), sa 2 utakmice u nogama kada je profesionalni fudbal u pitanju. Mladi napadač Rasulo koji je ušao u prvom meču, zatim Thomas-Asante koji je napravio debi u prvom meču odigravši 15 minuta. U napadu još Tshimanga (20 godina), bez ozbiljnijeg fudbalskog staža.

Trener Njuporta neće kalkulisati, čak se očekuje i nastup dvojice igrača koji su stigli na pozajmicu iz premijerligaških ekipa Barnemuta i Svonsija.

Kvota na keca je u drastičnom padu i sigurno je da će još padati.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje