Žil Miler kreće u misuju odbrane titule koju je osvojio prošle sezone. Njegov današnji rival biće Australijanac Metju Ebden.
Ovo bi trebao biti jedan odličan duel, ali ipak prednost se mora dati Luksemburžaninu.

Kroz dugogodišnje klađenje na tenis primetili smo da vrlo retko igrač koji brani titulu ispadne u prvom kolu tog turnira. Jednostavno taj igrač je svestan da mora da odbrani određeni deo poena i daje sve od sebe da ne ispadne u ranoj fazi turnira. U slučaju da ispadne rano, on gubi poene i očekuje ga pad na ATP listi što svakako ne želi.

Ako neko zna i voli da igra na travi onda je to Miler. On ima sve preduslove za odličnu igru na travi. Levoruk je, što je posebna prednost na travi, jer levoruki serveri mogu da kreiraju uglove kakve desnoruki ne mogu. Slajs servis mu je neverovatno dobar, a igra na mreži mu je više nego dobra.
Jedini uslov za njegove dobre igre na travi jeste da procenat ubačenog prvog servisa bude na nivou, jer u tom slučaju ga je zaista teško brejknuti.

Sa druge strane je Ebden koji takođe voli travu. Njegova prednost je ta što je odigrao već jedan turnir na travi pa se već kolko tolko adaptirao na podlogu i uslove. Ipak čelendžer u Surbitonu ne može biti parametar za ATP nivo ma koliko Ebden bio dobar.

Po našem mišljenju Miler je bolji igrač na travi, ima neki imperativ pobede, jer brani titulu i mišljenja smo da će to danas i pokazati.

Predlog: Pobeda Milera 1,57

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.