četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milojević: Očekujem ništa manje od Finala ABA

Budućnost Voli i Mornar 3. maja počinju polufinalnu seriju plej-ofa ABA lige.

Budućnost ima prednost domaćeg terena u seriji na dvije dobijene utakmice.

„Mornar je najbolja napadačka ekipa u ligi, ali mi smo bolji tim i zato što smo bolji tim proći ćemo u finale“, kazao je trener Budućnosti Dejan Milojević.

Mornar je u pretposljednjem kolu regularnog dijela sezone savladao Budućnost u Baru i „oduzeo“ joj prvo mjesto na tabeli, koje bi joj donijelo i ulogu favorita u borbi za titulu.

Barani su u spektakularnoj šuterskoj večeri slavili 100:92, a zatim savladali i Igokeu, čime su došli do treće pozicije.

„Bićemo oprezniji i čvršći nego na tom meču, to je sigurno. Daćemo sve od sebe, nadam se da će to da bude dovoljno da ostvarimo cilj. U tom meču smo bili mekši, poveli smo prebrzo i lako, mislili smo da protiv Mornara možemo sa pola gasa. Sa njima moramo od prvog do posljednjeg minuta da igramo maksimalno“, rekao je Milojević.

Kapiten Suad Šehović vjeruje u plasman u finale.

„Mornar igra sve bolje i bolje, analizirali smo posljednju utakmicu i vidjeli dosta naših propusta i stvari koje moraju biti bolje ukoliko mislimo da pobijedimo. Defanzivni dio mora biti na većem nivou, makar na onom kojem smo bili u 90 odsto ove sezone“, istakao je Šehović i dodao:

„Ako mi budemo pravi, mislim da ćemo u ponedjeljak slaviti“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje