četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milošević: Ovo je utakmica sezone za nas

Prva polufinalna utakmica Kupa Srbije između Partizana i Radničkog iz Niša igra se u sredu, 17. aprila sa početkom od 18.00 časova na stadionu u Humskoj.

Povodom toga, na pres konferenciji za medije uoč ovog meča trener „crno-belih“, Savo Milošević istakao je da respektuje svog rivala, ali da klub poput Partizana ne sme da im prepusti ulogu favorita, iako u do sada dve odigrane utakmice u ovoj sezoni beogradski klub nije ostvario pobedu.

Očekuje nas najbitniji meč ove sezone. Ukoliko pogledamo u kojoj se situaciji trenutno nalazimo ovaj meč za nas ima specifičnu težinu. Dobrim igrama u Kupu možemo mnogo toga da popravimo kada je u pitanju ova sezona. Radnički je ove sezone pokazao zavidan kvalitet, pokazali su konstantnost i kontinuitet rezultata tokom cele godine. Ipak, ne možemo da im prepustimo ulogu favorita, jer na to nemamo pravo. Mi smo Partizan i verujem da imamo kvalitet da pobedimo“, izjavio je Milošević.

Revanš utakmica na programu je 15. maja u Nišu, a bolji tim iz ovog dvomeča će se u finalnom duelu u borbi za trofej sastati sa pobednikom duela Crvena Zvezda – Mladost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje