četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Milutin Sredojević nije više selektor Ugande!

Iako se već posle Afričkog Kupa Nacija u januaru spekulisalo da Milutin Sredojević neće više sedeti na mestu selektora selekcije Ugande, sada se to i ostvarilo, a razlog po njegovim rečima nisu rezultati već neisplaćene zarade u prethodnih nekoliko meseci. 

Milutin Sredojević predvodio je ovu selekciju od 2013-te godine, a po prvi put još od 1978.godine plasirao se sa njom na zavšnicu prvenstva Afrike. Predvodio je nekoliko afričkih klubova sa kojima je beležio zapažene rezultate.

O odlasku sa mesta selektora je rekao: ,, Moja priča ovde u Ugandi je čisto fudbalska priča. Ovih 50 meseci su bili nesebično davanje moje ljubavi ovoj zemlji što je doprinelo da ona bude srećnija. Bez obzira na sve probleme, nikada nisam prestao da radim sa timom. Da sam sam nastavio bih da radim sa timom, ali ja imam porodicu. Posle razgovora sa mojim agentom, moj ugovor je raskinut, ali na prijateljski način. Ako žalim za nečim to su buduća takmičenja, jer sam kao navijač Ugande ulazio u ulogu selektora svaki put misleći na prošli period proveden ovde. Vi imate VIP mesto i vi ste u mom DNK. Nikada nećete izaći odatle.“

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje