U Mineapolisu na US Bank Stadionu Minesota će ugostiti Arizonu Kardinalse. Posle pet odigranih kola Minesota je na skoru dve pobede dva poraza i jedna nerešena, dok je Arizona na skoru jedna pobeda i četiri poraza. Oba tima u ovaj meč ulaze sa pobedom iz prethodne nedelje što znači da su u dobrom ritmu.


Minesota Vikinzi

Minesota je ostvarila veoma važnu pobedu u Filadelfiji. Ova pobeda ih je vratila na pobednički kolosek, jer su pobedili aktuelnog šampiona i pretendenta na najveće domete. QB Kirk Kazins je pokazao zašto je plaćen onolike pare, a i odbrana je pokazala za šta je sposobna.

Minesota sad mora da nastavi u istom ritmu i da pokuša da iskoristi težak raspored Grin Beja ne bili suvereno držali čelo divizije.


Arizona Kardinalsi:

Kardinalsi su u prethodna dva meča igrali sa ruki QB i odigrali mnogo bolje. Protiv Sijetla su imali šut za pobedu, ali ga nisu iskoristili, a prethodne nedelje su pobedili San Francisko. Sa novim QB Arizona igra agresivno na dugačke pasove i za sada im ide. Ipak sada idu na elitnu odbranu i biće zanimljivo videti kako će se ruki QB snaći kada igra pod velikim pritiskom.

Napredak u igri Arizone svakako postoji, ali oni nisu kadar da se nose sa ekipom kakva je Minesota.


Tok meča i predlog za klađenje:

Pošto je za nas Minesota veliki favorit danas , mi ćemo ići u tom pravcu, ali na poene, jer je kvota na pobedu Minesota mizernih 1.20.

Naš tip baziramo na sledećim činjenicama:

1) Odbrana Arizone je glavni razlog zašto igramo poene na Minesotu. Njihova odbrana u proseku prima 22,4 poena po čemu su 11. u ligi. Kada su jarde u pitanju prosečno dozvoljavaju 391 jard po utakmici i po tom parametru su na samom dnu na 24. mestu u ligi.

2) Dakle, odbrana je loša, ali nije samo loša već je i nedisciplinovana. Arizona protivnicima dozvoljava 42% trećeg dauna što je katastrofalno. Ako se gledaju kazne, Arizona je na ovih pet mečeva častila protivnike sa 279 jardi što je veoma mnogo. Protiv napada kakav ima Minesota svaka greška će se skupo plaćati.

3) I za kraj Minesota nikada nije imala problema sa postizanjem poena protiv Arizone na svom terenu. Na poslednjih pet utakmica Minesota je postigla 30, 31, 21, 34 i 27 poena.

Kada se sve sabere i oduzme očekuje se da Minesota slavi. Ne verujemo da će im se ponoviti loš meč kao protiv Bafala, a Arizona iako je napredovala svoju sreću će morati da traži ma drugim terenima.

Predlog: Minesota više od 25,5 1,85 Maxbet

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.