četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Minhenski velikan „ne želi“ supertalentovanog golgetera?

Nema dileme da je norveški napadač – Erling Haland svojim sjajnim izdanjima „zaludeo“ fudbalski svet i da ga brojni evropski giganti poput – Mančester Junajteda, Barselone, Real Madrida i mnogih drugih, želeli da ga dovedu u svoj sastav.

Ipak, prema rečima Karl-Hajnc Rumenigea (izvršnog direktora) – Bajern Minhen nije među zainteresovanih klubovima za dovođenje 20-godišnjeg golgetera.

„Stvarno ne znam odakle dolaze glasine da smo zainteresovani za Halanda. Mogu reći samo jedno, a to je da mi na njegovoj poziciji imamo najboljeg igrača na svetu. Robert Levandovski ima ugovor sa nama do 2023. godine. On je na vrhuncu karijere, a pritom kako je veliki profesionalac i vodi računa o svom telu, uveren sam da nije ni blizu kraja njegove karijere“, istakao je Rumenige.

Borusija Dortmund je godinama unazad upravo svoje ponajbolje pojedince „poslala“ u minhenski klub – Mario Gece, Mats Humels, Robert Levandovski, stoga i postoje brojne glasine da bi Haland vrlo lako mogao dres „Milionera“ da zameni opremom „Bavaraca“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje