Advertisement

Danas od 15 časova, očekuje nas utakmica 21. kola srpske “Super Lige”, u kojoj će snage odmeriti Mladost iz Lučana i Bačka! 

Mladost se trenutno nalazi na 9. mestu na tabeli sa 24 osvojena boda i gol razlikom 27:28. Nakon 20 odigranih kola, uspeli su da ostvare (6 pobeda, 6 remija i 8 poraza). Pred svojim navijačima, do sada su odigrali 10 mečeva, a zabeležili su (5 pobeda, 4 remija i 1 poraz).

Bačka se trenutno nalazi na 13. mestu na tabeli sa 18 osvojenih bodova i gol razlikom 18:33. Posle 20 odigranih utakmica, ekipa je zabeležila (4 pobede i 6 remija i 10 poraza). Na strani, do sada su odigrali 10 mečeva, a ostvarili su (4 remija i 6 poraza).

19.08.17 SL Backa Mladost 1 : 0
08.03.17 SL Backa Mladost 1 : 0
25.09.16 SL Mladost Backa 1 : 0

Poslednja tri susreta ovih rivala, rešavana su uz minimalan broj golova, a u sva tri duela, domaćin je odnosio ceo plen!

Mladost nakon fenomenalne utakmice u minulom kolu protiv Radnika, gde je uspela da osvoji sva tri boda (3:4) ima želju da nastavi niz trijumfa! Međutim, danas pred njom stoji ekipa koja je uspela da “uzme” bodove trenutno lideru na tabeli. Na prethodnih 5 utakmica u okviru “Super Lige”, na domaćem terenu, izabranici Nenada Milovanovića nisu poraženi. Sa druge strane, Bačka koja je pretežno “domaćinska” ekipa, još uvek nije uspela da pobedi na strani, a do sada su ostvarili samo 4 remija!

Mišljenja smo da nas očekuje još jedan neefikasan meč, sa puno prekršaja i seckanja igre na sredini terena, naravno i sa puno kartona! Gledajući na dosadašnje susrete, može se i zaključiti da ovi rivali ne igraju na puno golova.

Kladionica Maxbet nudi kvotu na tip 0-2 u visini od 1,55Srećno!

NAPOMENA: Svaki predlog koji postavimo zasnovan je na statistici, dosadašnjem učinku i međusobnim susretima timova. Predlozi nisu sigurni i svaki igrate na sopstvenu odgovornost!

Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here