petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mirko Filipović Cro Cop favorit protiv Roya Nelsona ?

Legenda MMA-a na ovim prostorima, pa i šire, Mirko Filipović Cro Cop, odmeriće snage u noći između subote i nedelje sa početkom od oko 04h posle ponoći, protiv amerikanca Roya Nelsona.

Borba u organizaciji Bellatora biće održana u Anksavilu u Konektikatu, zanimljivo je da Mirku na crtu izlazi borac sa kojim je već radio meč, meč u kojem se nije proslavio, izgubivši u trećoj rundi. Ovog puta, Mirko u borbu ulazi na krilima od devet pobeda u nizu i na pogled, u veoma ozbiljnoj formi. Oba borca su praktično veterani i na neki način začetnici ovog sporta koji iz dana u dan postaje sve popularniji.

Mirko Filipović, poznatiji kao Cro Cop u svojoj karijeri ima veliki broj mečeva, i  sa skorom od 37 pobeda, 11 poraza i dve nerešene borbe ulazi u duel sa Nelsonom, koji takođe ima pozamašnu biografiju od 23 pobede i 16 izgubljenih borbi.

Da li će fantastični Mirko čiji je meč protiv Fjodora Emalijanenka ostao urezan u sećanju mnogih ljubitelja ovog sporta na ovim prostorima, kao i širom sveta uspeti da se revanšira krupnom amerikancu, ostaje da se vidi u ovoj sjajnoj sportskoj predstavi.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje