petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mirne mreže u Južnoj Americi?!

Sa početkom od 21 sata i 30 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 19. kola kolumbijske Primere A (Clausura) između Bucaramange i Deportes Tolime.

Bucaramanga se posle 18 odigranih kola nalazi na 11. poziciji, na svom kontu ima ukupno 26 bodova, a do sada je ostvarila 7 pobeda, 5 remija i 6 poraza.

Deportes Tolima ima 6 bodova više u odnosu na današnjeg rivala i zauzima 4. mesto na tabeli jer je od početka sezone upisao 8 pobeda, 8 remija kao i 2 poraza.

Međusobne utakmice: Bucaramanga – Deportes Tolima (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe ne mogu da se pohvale preterano atraktivnim partijama, pogotovo kada je reč o njihovim međusobnim utakmicama, s obzirom na to da su na poslednjih 7 uspeli da postignu samo 6 golova. Zahvaljujući ovakvim rezultatima tip “0-2“ (1,55) je bio dobitan svih 7 puta, tip “NG“ (1,75) smo mogli da naplatimo u 6 od 7 navrata, dok su maksimalno jedan gol i tip “0-1“ (2,75) viđeni na 5 mečeva. Koliko pogodaka ćemo videti večeras?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje