subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Miša Zverev je odavno zreo za penziju

Juče je počeo Rolan Garos, a mi smo namerno preskočili prvi dan, jer je ponuda bila skraćena i ne tako dobra kao danas. Danas ima pregršt mečeva, mnogo onih sitnih kvota na koje treba obratiti pažnju. Ne treba preterivati, već je najbolje da se odigra 3-4 singla pa šta bude. Na taj način se stiže do neke zarade i mi idemo u tom smeru.

Dan započinjemo sa domaćim igračem Rišarom Gaskeom koji igra protiv Miše Zvereva. Kvota na Gaskea je zaista smešna (1,13), ali u neku ruku i realna. Ipak, kada smo videli koliko je kvota na njegovu maksimalnu pobedu, odmah smo uzeli kvotu, jer po nama ima lep value.

Činjenica je da Gaske nije dugo igrao zbog raznoraznih povreda. Ipak, ovo je Rolan Garos, igra se u Parizu pred domaćom publikom i mi verujemo da se oporavio za ovaj meč. Gaske jedan od talentovanijih tenisera na turu koji zaista nije imao sreće, što sa konkurencijom, što sa povredama.

Njegov današnji protivnik je u poznim igračkim godinama i mi se pitamo zašto više ne završi karijeru. Ako pogledate njegove rezultate možete videti samo poraze, a konkretno odnos pobeda i poraza je 1/11. Ta pobede koju je Miša Zverev ostvario je bila nakon povrede Kuna u Majamiju, kada je Španac imao problema sa grčevima zbog kojih nije mogao da hoda pa je predao meč.
Dakle, jedna katastrofalno loša sezona za Zvereva, i njegova poslednja, vrlo verovatno.

Šljaka mu nikada nije bila omiljena podloga, jer ta servis volej igra koju on forsira na šljaci ne može proći. Statistika kaže da je na šljaci na skoru 142/172, a na Rolan Garosu je u 11 nastupa samo jednom stigao do trećeg kola, dok su ostala učešća završena u prvim kolima, ili kvalfikacijama.

Ne bismo ovde dužili, Gaske je veliki favorit i kvota 1,80 na 3-0 se ne propušta.

Predlog za klađenje: Pobeda Gaskea 3-0 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje