četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mladi Brazilac potvrdio da je u pregovorima sa Barselonom!

Fudbalski klub Barselona i pored odličnih partija ove sezone nastoji da se pojača tokom zimskog prelaznog roka, a pojačenje bi mogla da potraži u redovima brazlske ekipe Gremio, čiji je igrač Henrique Ramos de Oliveira Melo poznatiji kao ARTHUR, potvrdio da je u pregovorima sa španskim gigantom, koji takođe ne krije nameru da dovede talentovanog veznog igrača u svoje redove.

https://twitter.com/GremioFuture/status/937823087143411713

Arthur ima 21 godinu i igra na poziciji centralnog veznog igrača. Čitavu svoju karijeru proveo je u fudbalskom klubu Gremio, za koji je u sezoni 2017/18 odigrao 39 mečeva uz po jedan gol i asistenciju. Ove sezone izabran je u idealan tim brazilskog šampionata.

Iako jako mlad, ovaj igrač je izuzetno mentalno jak i uživa povrenje svojih trenera. Uz to izuzetna fizička kondicija koja mu je urođena što pokazuje i podatak da je igrač sa najviše odigranih minuta u timu Gremija. Ove sezone imao je sigurnost pasova od 93%, igrač je koji ima najčešće najviše pasova na utakmici. Što se tiče defanzive, on prosečno beleži dva dobijena duela po meču i jednu presečeno akciju protivnika prosečno.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje