četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Mladi golman iz Crne Gore potpisao za Barselonu!

Mladi 18-godišnji čuvar mreže Grblja, Lazar Carević potpisao je ugovor sa slavnom Barselonom čime je dokazao da se i iz male lige kao što je Crnogorska može u najveće klubove sveta.Sa 18 godina stigao je da se oproba i u dresu Bajerna gdje je sarađivao sa Pepom Gvardiolom i trenirao sa golmanom nemačke reprezentacije Manuelom Nojerom.

Ovaj mladić rođen je 1999.godine, a ponikao je u FK Grbalj, za koji je ove sezone branio na 25 mečeva u Prvoj ligi Crne Gore, a koliko je doprineo odbrani tima, govori i činjenica da je odbrana ovog tima treća najuspešnija u ligi, sa 25 primljenih golova na 33 utakmice. 

O transferu u Barselonu, ovaj supertalentovani golman je rekao: ,,Sigurno da sam presrećan, potpisao sam za najveći klub na svetu, ostvario se moj san! Sve ono što sam kao dečak kroz crnogorsku ligu doživljavao, bio mi je podstrek da ne odustajem, da se borim i da sledim svoj put.Moram da nastavim sa još boljim i jačim radom. Daću sve da dostojno predstavljam sebe i svoj klub. Veliku zahvalnost dugujem mom klubu Grbalj koji me afirmisao i stavio na gol sa samo 16 godina i time mi dao priliku da napravim korak napred“

Carević je član mlade reprezentacije Crne Gore, a ima nastupe iz timove do 17 i do 19 godina.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje