četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Mladi napadači pojačali čačanski Borac!

Srpski superligaš Borac iz Čačka danas je objavio vest o potpisivanju ugovora sa trojicom mladih igrača. Tako će dres “Zebri“ od danas nositi našadači Uroš Stamenić, Lazar Romanić i Filip Vorotović. Sva trojica su već stekla pravo nastupa za čačanski klub.

Talentovani napadač Lazar Romanić (19) stigao je kao pozajmljeni igrač Crvene Zvezde, a do sada je nastupao za U19 tim “crvno-belih“. Pored njega, Filip Vorotović (19) doveden je iz slovenčake Olimpije iz Ljubljane, gde je nastupao kao omladinac, dok je Uroš Stamenić (20) poslednji angažman imao u novosadskoj Vojvodini, za koju je tokom prošle sezone odigrao 7 utakmica.

Direktor kluba Ivan Stevanović na predstavljanju mladih talenata izjavio je: “Sa ponosom mogu da istaknem da su nas pojačala trojica mladih i kvaltetnih igrača. Mi smo faktički na polovini prelaznog roka, pa je sigurno da ćemo u dogovoru sa stručnim štabom još više ojačati tim. Trojica mladih novajlija uz naše takođe mlađane prvotimce treba da predstavljaju okosnicu tima ne samo za ovu, već i naredne sezone“.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje