četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Cincinati Reds

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 6 dana.


CINCINATI REDS

Drugi član Nacionalne lige, divizija-centar koji vam predstavljamo. Sa rekordom 31-29  prošle sezone bili su 2. u diviziji i tako posle dosta sezona osetili ukus play offa. Međutim to je bilo kratkog roka jer su odmah u prvoj rundi bili izbačeni od Atlante sa 2-0. Što se tiče pripremnih utakmica ubedljivo su poslednji i to je nešto što može da zabrine fanove. Što se tiče igračkog kadra mnogo dobrih igrača je napustilo klub, a najveća zvezda Votto se tek sad vratio treninzima.

Sezonu otvaraju 1. aprila na svom stadionu protiv Cardinalsa. Predstvaljamo vamo igrače za predstojeću sezonu:

Hvatači (catchers) (2) – Tucker Banhart, Tyler Stephenson – Banhart je bio redovan starter prošle sezone, ali obojici ovaj pripremni period baš ne godi jer beleže loše partije.

Prva baza (first base) (1) – Joey Votto – Kapiten i najbolji igrač Redsa se tek vratio treninzima zbog navodnog oporavka od covida-19. Koliko će mu biti potrebno da bude 100% spreman niko ne zna.

Druga baza (second base) (1) – Jonathan India –  Rankiran kao top 5 talenat, India nema nikakve indikacije da baš on treba da bude starter na ovoj poziciji. Veoma loš je na pripremama i generalno imaće veoma problema što se tiče ove pozicije Redsi.

Treča baza (third base) (1) – Mike Moustakis – Ovo je njegova prirodna poziciji i trebao bi da je igra bez problema do kraja sezone kao starter.

Shortstop (1) – Eugenio Suarez – Takođe njegova prirodna poziciji ali na kojoj nije igrao prošle sezone već je bio na trećoj bazi. Velika prednost je to da je smršao mnogo tako da će moći lakše da obavlja svoje obaveze na ovoj veoma važnoj poziciji.

Outfielders (4) – Nick Catellanos, Shogo Akiyama, Jesse Winker, Tyler Naquin – Jedan od bitnijih igrača prošle sezone Aquino poslat je u niže lige, jer trener je istakao da ne računa na njega. Što se tiče ove postave prva trojka će biti startna, dok će Naquin dobijati šansu sa klupe!

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Luis Castillo, Tyler Mahle, Michael Lorenzen, Jeff Hoffman, Wade Miley – Castillo će biti starter 2. godinu zaredom na otvaranju sezone. Miley i Lorenzen su se brže nego očekivano oporavili od povrede i biće u rotaciji.

Relivers (8) – Sean Dollitle, Amir Garrett, Lucas Sims, Cionel Perez, Jesse Biddle, Brandon Finnegan, Tejay Antone, Sal Romane

LINEUP

  • CF     Shogo Akiyama (R)
  • RF     Nick Castellanos (R)
  • 1B     Joey Votto (L)
  • 3B     Eugenio Suarez (R)
  • 2B     Mike Moustakas (L)
  • LF     Jesse Winker (L)
  • SS     Jose Garcia (R)
  • C      Tucker Barnhart (S)

 

Mišljenje urednika: Veoma slaba ekipa, realno gledano. Ne očekujemo apsolutno ništa od njih ove sezone osim nekih možda 70 pobeda. Za svaku utakmicu će biti bitni bacač Castillo i udarači Castellanos i Votto. Ukoliko oni budu na visini zadatka Redsi imaju šanse za pobedu više, ali su realno jako daleko od ičega drugog!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje