četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Los Angeles Angels

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 18 dana.


LOS ANGELES ANGELS

Angelsi su članovi Američke lige, divizija zapad. Prošlu sezonu su završili na skromnom 4. mestu u diviziji sa skorom 26-34. Svašta se tu isprobavalo, još bez bitnih igrača nije se moglo više. Ove sezone bi trebalo da bude to mnogo bolje sa novim pojačanjima koji imaju veliki kvalitet.

Sezoonu otvaraju 1. aprila protiv White Soxa na svom stadionu. Predstavljamo vam igrače:

Hvatači (catchers) (2) – Max Stassi, Kurt Suzuki – Stassi je bio solidan prošle sezone ali ga je zadesila povreda i operacija zgloba. Trebao bi biti spreman za otvaranje sezone, ali ukoliko se to ne desi Suzuki je spreman. Japanac je potpisao jednogodišnji ugovor sa Angelsima a došao je iz Wašingtona.

Prva baza (first base) (1) – Jared Walsh –  Prošla sezona je bila debitanska za ovog rukija, sa zaista dobrim brojkama u septembru. On bi trebao biti starter na ovoj poziciji.

Druga baza (second base) (1) – David Fletcher – Veoma brz igrač stvoren za prvog udarača. Zbog povrede Simmonsa trebao bi biti standardan ovde.

Treća baza (third base) (1) – Antony Rondon – Najbolji igrač kluba a jedan od najboljih trećih baza u MLB. Potpisao je novi ugovor sa klubom u dužini od 7 godina.

Shortstop (1) – Jose Iglesias – Da bi je dobro pojačanje, dokazao je odmah na pripremnim utakmica. Izvodio je sjajne defanzivne plejeve i zaista je bio dobar na palici. Došao je iz Bostona na početku sezone.

Outfield (4) – Mike Trout, Justin Upton, Dexter Fowler, Juan Lagares – Trout, Upton i Fowler će biti starteri dok će Lagares tražiti šansu neko od njih bude odmarao.

Designatted Hitter (1) – Albert Pujols – Sjajni veteran je u poslednjoj godini ugovora. Ukoliko Ohtani bude bio DH on će preći na prvu bazu.

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Dylan Bundy, Andrew Heaney, Griffin Canning, Jose Quintana, Alex Cobb – Quintana i Cobb su novi igrači u klubu. Možemo reći da ovo uopšte nije loš roster bacača ali i moraju da priznaju da trojcu nije nikako išlo prošle sezone. Rupa jeste bila na 4. i 5. gde su Angelsi redovno primali mnogo poena. Quintana sigurno s emože pomeriti u rotaciji jer ima veliki kvalitet, dok je Cobb veteran koji je na zalasku karijere ali može svojim iskustvom dati maksimum.

Bullpen (relivers) (8) – Raisel Iglesias, Ty Buttrey, Mike Mayers, Felix Pena, Alex Claudio, Junior Guerra, Jake Faria, Patrick Sandoval

LINEUP

  • 2B    David Fletcher (R)
  • CF    Mike Trout (R)
  • 3B    Anthony Rendon (R)
  • DH   Shohei Ohtani (L)
  • SS    Jose Iglesias (R)
  • 1B    Albert Pujols (R)
  • LF    Justin Upton (R)
  • RF   Dexter Fowler (S)
  • C     Max Stassi (R)

 

Mišljenje urednika: Nekako osrednja ekipa Angelsa nema neka velika očekivanja u sezonu, bar ako nas pitate. Ohtani će bacati ali igrati na poziciji DH. On njega se očekuje mnogo, kao i od Trauta. Nekako sve to pada u vodu jer ostali uvek nemaju taj kvalitet da podrže to. Očekujemo ih negde na 50% pobeda, sve preko bi bio veliki uspeh!

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje