petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Miami Marlins

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 12 dana.


MIAMI MARLINS

Miami je član Nacionalne konferencije, divizija-istok. U regularnom delu prošle sezone Miami je imao rekord 31-29, što mu je bilo dovoljno za 2.mesto i plasman u play off. U prvoj rundi su izbacili Cubse da bi u 2. rundi bili izbačeni od Atlante. Ovo im je bilo prvo učešće u play offu nakon 17 godina. Hemija im je bila dobra dobra u toj skraćenoj sezoni, a sad će pokušati to isto da ponovo u punoj sezoni od 162 utakmice.

Sezonu otvaraju na svom terenu 1. aprila a rival će biti Tampa. Ovo su igrači koji će nastupati:

Hvatači (catchers) (2) – Jorge Alfaro, Chad Wallach – Iako je Wallach imao prednost u play offu, trener najavljuje da će prvi hvatač biti Alfaro. Kao treći hvatač najavljuje se Sandy Leon, ali ima potencije da bude i prvi!

Prva baza (fisrt base) (2) – Jesus Aguilar, Garrett Cooper – Kad je prošle sezone bilo DH obojica su bili u timu. Ovoga puta će neko morati na klupi a neko na prvu bazu. U slučaju kad budu igrali protiv ekipa iz Američke lige onda će neko moći da bude DH.

Druga baza (second base) (2) – Isan Diaz, Jon Berti – Nekada veliki talenat Diaz imaće prednost na ovoj poziciji u odnosu na Berta. Jako loša sezona za Majami na ovoj poziciji, nadaju se boljoj.

Treća baza (third base) (1) – Brian Anderson – Jedina prava opcija na ovoj poziciji u ekipi. bio je kandidat za zlatnu rukavicu prošle godine. Strašne 2 sezone je imao, gde je odigrao ukupno 158 utakmica.

Shortstop (1) – Miguel Rojas – Kapiten ekipe i takođe kandidat za zlatnu rukavicu u 2020. Grishlam bi mogao da igra SS ako Rojas bude odmarao.

Outfielders (4) – Corye Dickerson, Starling Marte, Adam Duvall, Magneuris Sierra – Sve sami veterani u outfildu. Marte je pojačanje iz Arizone, veoma dobar igrač. On će sa Dickersonom i Duvallom činiti trojku, dok če Sierra dobijati šansu sa klupe.

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Sandy Alcantara, Pablo Lopez, Elieser Hernandez, Sixto Sanchez, Trevor Rogers – Alcantara će bacati na otvaranju sezone. Ovo je jedna stranačka postava bacača iz Dominikanske republike i Venecuele. Rogers je jedini domaći igrač koji vuče povredu i pod upitnikom je njegov nastup. Nick Neidert ili Daniel Castano bi mogli da zauzmu njegovo mesto ako ne bude bio spreman za početak sezone.

Relivers (9) – Antony Bass, Yimi Garcia, Dylan Floro, Richard Bleier, John Curtiss, Adam Cimber, Ross Detwiler, James Hoyt, Zach Pop   

LINEUP

  • LF     Corey Dickerson (L)
  • CF     Starling Marte (R)
  • 1B     Garrett Cooper (R)
  • 3B     Brian Anderson (R)
  • RF     Adam Duvall (R)
  • 2B     Jazz Chisholm (L)
  • C      Jorge Alfaro (R)
  • SS     Miguel Rojas (R)

 

Nakon veoma uspešne sezone, Majami uzdignute glave ulazi u novu. Najbitnije je da su svi važni igrači zdravi a da im dobro ide može pokazati Spring Training na kom su trenutno najbolji sa rekordom 8-3. Jedino pojačanje u polju je Sterling Marte, a sigurno će biti bitan igrač u lajnapu jer je na palici zaista dobar. Bacačka legija stranaca može zaista mnogo da se uzda na palicu. Alcantara i Lopez će biti ključni igrači za 15+ pobeda.

Mišljenje urednika: Veoma jaka divizija ne daje mnogo prostora za grešku. Format play offa je vraćen na onaj iz 2019. a to je samo 6 play off mesta. Da li mogu da se nađu u njemu to samo zavisi od njih ali i da navijaju da Metsi ili Bravesi mogu da podbace.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje