utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Seattle Mariners

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 15 dana.


SEATLLE MARINERS

Sijetl je poslednji član Američke konferencije,divizija zapad koji ćemo vam predstaviti. Skor iz prošle sezone im je bio 27-33, ali iako je bio veoma loš falilo im je 2 pobede za play off. Ovo će biti 20.godina kako čekaju play off a od tad nisu nikad bili 1. u diviziji. Najbolji bacač King Felix napustio je klub i prešao u Baltimor. Dovedena su 2 solidna bacača Chris Flexen koji je bacao prethodnu sezonu u Koreji i povratnik u klub James Paxton. U polju malo promena, osim napredovanja mladih igrača u tim.

Marinersi otvaraju sezonu 1. aprila na svom stadionu a ugostiće ekipu iz Nacionlane konferencije San Francisco Giantse. Predstavljamo vam i kostur ekipe:

Hvatač (catchers) (2) – Tom Murphy, Luis Torrens

Prva baza (first base) (1) – Evan White

Druga baza (second base) (1) – Dylan Moore

Treća baza (third base) (1) – Kyle Seager

Shortstop (1) – J.P Crawford

Outfilders (3) – Mitch Haniger, Kyle Lewis, Taylor Trammell

Designatted Hitter – Ty France

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Marco Gonzales, James Paxton, Justus Sheffild, Chris Flexen, Yusei Kkikushi

Relivers (8) – Rafael Montero, Kendall Graveman, Keynan Middletton, Antony Misiewicz, Yohan Ramirez, Casey Sadler, Erik Swanson, Joey Gerber

LINEUP

  • SS    J.P. Crawford (L)
  • RF    Mitch Haniger (R)
  • 3B    Kyle Seager (L)
  • CF    Kyle Lewis (R)
  • C     Tom Murphy (R)
  • DH   Ty France (R)
  • LF    Jarred Kelenic (L)
  • 1B    Evan White (R)
  • 2B    Dylan Moore (R)

 

Veoma mlada i neiskusna ekipa u polju dok su na bacačkim pozicijama solidni. Jedino izdvajamo Kyle Seagera kao najboljeg u ekipi, a ostali su svi igrači kojima je prošla bila ili će ova sezona biti debitanska u MLB-u. Paxton se vratio u klub i to je veliki plus za tim. Imao je fenomenalnu prošlu sezonu u Jenkisima, zabeleživši 7 pobeda. Flexen nakon sezone u Koreji i izgubljenog finala tamo, vraća se u MLB, koliko može pokazati ovde zaista je nepouzdano reći.

Mišljenje urednika: Apsolutno ništa ne očekujemo od njih ove sezone. Ono što prikazuje na pripremama samo može da obraduje da nećemo gledati dosadan bejzbol, ali ni to im neće pomaći sa poslednja dva mesta u diviziji. Ključni će biti mečevi sa Teksasom i Angelsima gde trebaju tražiti svoju šansu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje