petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najava ekipa – Washington Nationals

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 9 dana.


WASHINGTON NATIONALS

Članovi su Nacionalne konferencije, divizija-istok. Prošlu sezonu su završili kao najlošiji u diviziji sa rekordom kao i Metsi 26-34. Sezona 2019. im je donela šampionsku titulu. Zbog loše prošle sezone mnogo toga se promenulo u ekipi. Nova lica u klubu u polju su Josh Bell, Starling Castro, Kyle Schwarber, Josh Harrison. Što se tiče bacača bitno pojačanje je John Lester koji je stigao iz Cubsa.

Sezonu otvaraju 1. aprila na svom stadionu a protivnik je New York Mets. Predstavljamo vam i igače:

Hvatači (catchers) (2) – Yan Gomes, Alex Avila – Odlaskom Japanca Suzukija, ovu poziciju će deliti Gomes i Avila.

Prva baza (first base) (2) – Josh Bell, Ryan Zimmerman – Bell je pojačanje iz Pitsburga, dok će Zimerman odigrati svoju 16. sezonu u klubu.

Druga baza (second base) (2) – Starling Castro, Luis Garcia – Takođe jedan od pojačanja Castro vraća se u akciju nakon povrede koja ga je odvojila od terena. Garcia će mu biti zamena.

Treća baza (third base) (1) – Carter Kieboom – Ovaj mladić je vredno radio i zaradio startno mesto u timu. Zamena će mu biti veteran Josh Harison.

Shortstop (1) – Trey Turner – Jedna od najjačih pozicija u ligi je imao Vašington prošle sezone kad je Turner vodio po broju udaraca i proseku na palici. On će biti igrač za svaki dan, bez zamene!

Outfielders (4) – Juan Soto, Victor Robles, Kyle Schwerber, Andrew Stevenson – Startna postava bi bila ovakva: Robles centar, Soto desno i veteran Schwerber levo. Povratnik u MLB Para mogao bi sa Stevensonom da kandiduje za ekstra mesto u par utakmica.

Startni bacači (5) – Max Scherzer, Stephen Strasburg, Patrick Corbin, Jon Lester, Joe Ross –  Prva četvorka deluje veoma moćno, dok će jedini Ross biti tu mali višak i problem. Max će po 7. zaredom biti bacač koji otvara sezonu. Lester je sjajno pojačanja, bio je jedna od boljih bacača prošle sezone u Nacionalnoj ligi.

Relivers (8) – Brad Hand, Daniel Hudson, Tanner Rainey, Wander Suero, Kyle Finnegan, Erick Fedde, Austin Voth, Sam Clay

LINEUP

  • SS     Trea Turner (R)
  • LF     Kyle Schwarber (L)
  • RF     Juan Soto (L)
  • 1B     Josh Bell (S)
  • 2B     Starlin Castro (R)
  • C      Yan Gomes (R)
  • CF    Victor Robles (R)
  • 3B     Carter Kieboom (R)

 

Titula pre 2 godine a onda potpuni pad naredne sezone. Glavni razlog za to su povrede i prodaja glavnih igrača. Nova lica u klubu su iskusni igrači koji mogu pomoći da se vrati stara slava. Bacač Strazbur koji je bio celu sezonu odsutan se konačno oporavio od povrede i biće spreman za sezonu. Bitni će biti i 2 levoruka bacača Corbin i Lester za bolji rekord a sigurno su sposobni za 10+ pobeda!

Mišljenje urednika: Mnogo novih lica može doneti pomak u igri. Za sad na pripremama ne može mnogo da se kaže ali ih sigurno očekujemo u vrhu divizije.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje