subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najave ekipa – New York Mets

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 10 dana.


NEW YORK METS

Metsi su članovi Nacionalne konferencije, divizija-istok. Neverovatno ali istinito prošlu sezonu su završili na poslednjem mestu u diviziji sa skorom 26-34. U polju je bilo mnogo povreda, a glavne bacačke u ekipi nisu davali dovoljan doprinos da to pokriju. Najbolje pojačanje je Francisco Lindor koji je došao iz Indiansa. Kvalitetna pojačanja su i outfilder veteran Kevin Pillar, bacači Tijuan Walker i Joey Luchessi.

Sezonu otvaraju 1.aprila u gostima protiv divzijskog rivala Vašingtona. Evo i roster ekipe:

Hvatači (catchers) (2) – James McCann, Tomas Nido – Biće velika konkurencija za ovo mesto, nakon odlaska Wilsona Ramosa koji je bio startni hvatač prošle sezone. McCann deluje kao  najbolja opcija za sad.

Prva baza (first base) (1) – Pete Alonso – Nakon sjajne sezone 2019. prošlu je podbacio i nije bio ni blizu svoje prave forme. Preprošle debitanske sezone udario je 53 HR što je bilo najviše u ligi, dok je prošle samo 16. Dominic Smith bi trebao da bude druga opcija za ovu poziciju.

Druga baza (second base) (2) – Jeff McNeil, Luis Guillorme – Cano je supendovan do kraja sezone, tako da će McNeil se vratiti na svoju prirodnu poziciju kao starter. Guillorme će igrati u danima odmora, ali takođe je sposoban da igra na svim pozicijama unutar dijamanta.

Shortstop (1) – Francisco Lindor – Veliko pojačanje iz Indiansa imaće bitnu rolu u timu. Kao svaki dan starter biće ključni igrač!

Treća baza (third base) (1) – J.D. Davis – Kako nije uspeo pokušaj da se dovedu Arenado ili Bryant, ostala ja ova opcija da Davis igra treću bazu. Mogli bi uskakati ovde Guillorme, Villar i Drury.

Outfilders (4) – Dominic Smith, Brandon Nimmo, Michael Conforto, Kevin Pillar – Veoma dobra udaračka ekipa ovde, ali defanzivno će biti malo problema. Pillar je klasični centar, dok bi se onda Nimmo trebao prebaciti na levog a Conforto na desnog. Smith je tu kao ispomoć, jer on moće igrati prvu bazu ili DH.

Startni bacači (starting pitchers) (5) – Jacob De Grom, Marcus Stroman, Taijuan Walker, David Peterson, Joey Luchessi – Nakon dosta problema u rotaciji, jer su Carasco i Syndergaard povređeni morali su da kupuju. Walker je došao iz Arizone dok je Luchessi stigao iz San Diega. Jacob De Grom ima veće 3 pobeda na Spring Training-u što obećava dosta, one je jedan od kandidata za 20+ pobeda. Stromanu takođe ide dobro sa 2 pobede.

Relivers (8) – Edwin Diaz, Trevor May, Aaron Lopu, Jeyrus Familia, Dellin Betances, Miguel Castro, Robert Gselman, Mike Montgomery

LINEUP

  • SS     Francisco Lindor (S)
  • CF     Brandon Nimmo (L)
  • 2B     Jeff McNeil (L)
  • 1B     Pete Alonso (R)
  • LF     Dominic Smith (L)
  • RF     Michael Conforto (L)
  • C      James McCann (R)
  • 3B     J.D. Davis (R)

 

Mišljenje urednika: Kada su se svi ponadali da bi ovo mogla biti ta sezona za pehar došle su nenadane povrede glavnih bacača. Povratak Syndegarda se ipak očekuje u junu, dok Carasco je out cele sezone. U polju Lindor će biti veoma bitan, kao i kako će outfilderi da fukcionišu jer i tamo ima malo problema. Ipak i sa ovakvim razvojom situacije predviđeno im je 1.mesto sa čak 93 pobeda. Da li će biti tako moraćemo pričekati kako će nova lica da se priviknu u klubu, a biće ih sigurno lepo gledati jer imaju kvalitet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje