četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB 2021 – Najave ekipa – Tampa Bay Rays

Da bi vam približili MLB ekipe, upoznaćemo vas sa njima kroz najavu i predstavljanje rostera ekipa! MLB broji 30 timova a do početka sezone ostalo je samo 27 dana.


TAMPA BAY RAYS

Tampa je član Američke konferencije, divizija istok kao i prethodne 3 ekipe što smo vam predstavili. Prošlu sezonu su nakon regularnog dela bili najbolji, potom osvijili Američku konferenciju da bi izgubili u World Series od Dodgersa.

Izgubili su najboljeg bacač Snella koji je otišao u Padrese, ali su i doveli dosta solidne bacače kao zamenu. Na otvaranju sezone igraće 1. aprila u Majamiju protiv Marlinsa.

Predstvaljavamo vam 26 igrača koji će činiti kostur ekipe:

Hvatač (Catchers) (2) – Mike Zunino, Francisco Mejia

Prva baza (First base) (1) – Ji-Man Choi

Druga baza (Second base) (1) – Brandon Lowe

Treća baza (Third base) (2) – Yandy Diaz, Joey Wandle

Shortstop (1) – Willy Adames

Outfileders (4) – Randy Arozarena, Kevin Kiermaier, Manuel Margot, Austin Madows

Startni bacači (Starting pitchers) (5) – Tyler Glasnow, Ryan Yarbrough, Chris Archer, Michael Wacha, Rich Hill 

Bullpen (Relief pitchers) (8) – Nick Anderson, Diego Castillo, Pete Fairbanks, Collin McHugh, Chaz Roe, Ryan Thompson, Cody Reed, Trevor Richards

LINEUP

  • RF    Austin Meadows (L)
  • 2B    Brandon Lowe (L)
  • LF    Randy Arozarena (R)
  • 1B    Ji-Man Choi (L)
  • 3B    Joey Wendle (L)
  • DH   Yoshi Tsutsugo (L)
  • SS    Willy Adames (R)
  • CF    Kevin Kiermaier (L)
  • C      Mike Zunino (R)

 

Što se tiče polja, Tampa ništa nije menjala jer je sve fukcionisalo besprekorno prošle sezone. Odlaskom Snella njihovog najboljeg bacača stvorila se rupa na toj poziciji. Međutim odmah je uprava reagovala i vratila prvo Archera a potom i potpisala sa iskusnim veteranom Wachom i Hillom. Šta reći za bullpen koji je bio ključan i od prevelike važnosti za ishod utakmice. Sve su to mladi momci koji gruvaju 95+ mph brzu loptu. A još mnogo mladih igrača čekaju da dobiju svoju šansu ako se desi neka povreda.

Mišljenje urednika: Rano je prognozirati, jer još uvek mnogo stvari mogu nepredviđene da se dese u pripremnom periodu. Ako ostanu svi zdravi kao što je to bio slučaj prošle sezone sigurno mogu ugroziti Jenkise u diviziji, a nije ni daleko ponavljanje uspeha iz 2020. Mnogo će zavisiti od iskusnih veterana, a Archer i Wacha ako ponovo dobru prošlu sezonu eto Tampe na vrhu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje