sreda, 17. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Giantsi ovim potpisom prave veliki korak!

San Francisco Giantsi objavili su da dogovorili 2-godišnji ugovor sa levorukim bacačom Carlosom Rodonom. Ugovor je vredan neverovatnih 44M dolara, što je 22M po godini uz opcija produženja na još jednu godinu po isteku.

Rodon je bio sjajan u White Soxima prošle sezone sa rekordom 13-5 uz ERA 2.37. Njegova ekipa je dogurala do play off ali je u 1.rundi već bila eliminisana. Rodon je bio 5. po broju glasova za nagradu CY Young. Imao je čak 7 shutout-a u 24 startova prošle sezone. A posebno treba spomenuti No-hitter protiv Clevelenda!

Kakav je ovo posao za Giantse jer im je toliko falio jedan dobar starter. Logan Webb je bio sjajan prošle sezone ali nije mogao sam da iznese teret na svojim leđima. Njih dvojica će sigurno biti 1. i 2. starter a ko će biti na otvaranju sezone to će biti teško reći. Tu su još Alex Wood koji se vratio iz Dodgersa koji će biti broj 3. dok će 4. i 5. u rotaciji biti Alex Cobb i De Sclafani.

Ukoliko bi Kris Brayant obnovio ugovor sa ekipom, Giantsi bi bili opet rame uz rame Dodgersa . U ovoj veoma jakoj diviziji prošle sezone, ni 106 pobeda nije bilo dovoljno za 1. mesto. To se desilo 1.put u istoriji MLB da je neka drugoplasirana ekipa imala 106 pobeda a da nije osvojila svoju diviziju.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje