subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Atlanta Braves – Cincinati Reds

Danas od 18h na redu je 2. utakmica wildcarda Nacionalne konferencije između Atlanta Bravesa i Cincinati Redsa. Sinoć su startni bacači održali kliniku udaračima, kad je bilo do 13. izmene 0:0. Freeman je walk of udarcem doneo pobedu Atlanti i tako su poveli u seriji 1-0.

Startni bacač na ovoj utakmici za Atlantu biće Ian Anderson (3-2,1.95). Ima samo 6 startova u sezoni, a to je sve delovalo veoma dobro. Imao je čak 2 utakmice sa samo jednim primljenim udarcem protiv Jenkisa i Washingtona. Ima mnogo strikeoutova ali i dosta šetnji, pa malo problema sa kontrolom (čak 4 u meču protiv Marlinsa i Metsa).

Startni bacač za Redse je Luis Castillo (4-6,3.21). Posle očajog starta i skor 0-5, mesec septembar je bio perfektan za njega sa 4 pobede. Konačno je changeup počeo da fukcioniše i protivnički udarači su se pecali na njegov najbolji pitch. Brza lopta mu je oko 95mph i ako bude na dobroj lokaciji, neudariv je.

Cincinati mora pobediti ovde ukoliko želi i 3. utakmicu. Prednost nije na njihovoj strani jer domaći bacač ima bolje brojke ali oni umeju i mogu to ako daju sve od sebe. Sjajni Nick Senzel je sinoć imao 2 udarca, dok je Castellanos imao 3 a Votto 2 (a to su prva 3 udarača u lajnapu). Ostali su svi zakazali i odatle ta nula od sinoć na semoforu. U ekipi Atlante svi su bili loši, nijedan udarač nije mao više od 1 udarca na utakmici. Ovako loš performans bi mogli ponoviti i večeras, jer imaju opet dobre bacače protiv sebe.

Naš predlog za ovu utakmicu su poeni 7,5- sa kvotom 1,85. Ulog je 2/10. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje