petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Chicago Cubs – Miami Marlins

Večeras od 20h u okviru play off MLB sastaće se Chicago Cubsi i Miami Marlinsi. Miami posle mnogo godina najzad se domogao doigravanja, dok su Cubsi redovni učesnici doigravanja.

Starter za Cubse biće iskusni Kyle Hendricks (6-5,2.88). Veoma dobra godina za njega a pogotovo mesec septembar u kojem je u 5 startova primio samo 6 poena. Čak je 2x bacio 8 izmena. Njegov nezgodni sinker radi posao, dok sa sliderom izbacuje udarače iz balansa i pravi totalnu pometnju. U poslednja 2 starta na Wrigley Fieldu ima po 8 izmena i samo 1 primljen poen, kuću je zaista dominatan.

Starter za Miami je Sandy Alcantara (3-2,3.00). Dominikanac takođe ima dobar mesec septembar, 2 pobede i 1 poraz u 5 startova. Njegov mali problem je kontrola koja nije baš na zavidnom nivou, obično ima 2,3 šetnje po utakmici.

Chicago u prednosti nad Majamijom jer ima mnogo više iskustva u play off utakmicama. Takođe i bacač Hendricks je već veteran i zna kako da se nosi sa pritiskom. Jako su završili sezonu na palici, na poslednje 3 utakmice postigli su čak 25 poena. S druge strane Majami ima  dosta mladih igrača, da li će oni moći da se nosi sa pritiskom ne znam i čekamo to da vidimo na večerašnjoj utakmici.

Malu prednost dajemo domaćinu a kvota na njih je 1,55. Prva izmena X takođe deluje kao dobar predlog sa kvotom 1.80.  Ulog je skroman 1/10!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje