petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Chicago Cubs – Miami Marlins

Večeras od 20h u 2. utakmici wild carda Nacionalne Konferencije sastaće se Chicago Cubsi i Miami Marlinsi. Sinoć su iznenađujuće slavili gosti i stavili do znanja da nisu iznenađenje sezone i da mogu dobiti svaku ekipu. Da podsetimo u poslednja 2 meča regularnog dela sezone su pobedili najbolju ekipu lige Jenkise i tako osigurali play off.

Starter za Cubse biće Japanac Yu Darvish (8-3,2.01). Dogurao je do 8 pobeda u regularnom delu sezone što nijednom bacaču nije pošlo za rukom u Nacionalnoj konferenciji. Mesec avgust je posebno bio dobar gde je u 5 startova primio samo 4 poena, septembar malo lošiji sa 11 primljenih poena ali da se ne lažemo bili su to mnogo jači protivnici.

Starter za Miami je Sixto Sanchez (3-2,3.46). Veoma mlad bacač, a njegovi performansi su u skladu sa niskustvom toplo-hladno. Ima 3 kvalitetna starta i 3 jako loša starta ove sezone. Nismo ga baš mnogo pratili ali ako brojke ne lažu sve je to mlitavo, pogotovo ako vidim mali broj strikeoutova i visok broj šetnji.

Sinoć je Hendricks 6 izmena držao pod kontrolom i onda kad su trebali da ga izmene on je primio 3run HR od Dickersona, a potom i reliver koji je ušao posle prima 2run HR od Aguilara. Tako Majami 5 poena izmenom u 7. dolazi do iznenađujuće pobede.

Danas ćemo verovati sjajnom Japancu, kojeg obožavamo da gledamo kako baca. Sinoć je jedini Happ bio vredan za pomen kod domaćina, zaista se nadamo da će se ekipa malo trgnuti i izboriti 3. utakmicu.

Naš predlog za ovaj susret je pobeda Cubsa a kvota je mizarna 1,50. Ulog je 2/10. Za hrabrije H1 (-1,5) sa kvotom 1,95.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje