četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: Minnesota Twins – Houston Astros – utorak

Večeras od 20h u okviru 1. kola play offa MLB lige sastaće se Minnesota Twinsi i Houston Astrosi. Nisu igrali nijednom u regularnom delu sezonu, a poslednji put su se sastali u maju 2019. kad su Twinsi slavili 8:2. Serija se igra na ko prvi dođe do 2 pobede.

Starter za Twinse biće sjajni Japanac Kenta Maeda (6-1,2.70). Najbolji bacač u redovima ove ekipe pokušaće da dokaže kad je bitno zašto je najbolji. U ukupno 11 startova nikad nije primio više od 3 poena po meču, a sve su to bile 6+ izmene. Impresivan što se tiče strikeouta tu je uvek na 6+ po meču a bilo je i 12 na meču protiv Milvokija uz veoma mizaran broj šetnji 1-2.

Starter za Astrose je Zack Greinke (3-3,4.03). Solidna sezona za njega ali je u poslednjih par startova popustio i uvek primao 3+ poena. Imao je u jednom trenutku skor 3-0 ali u poslednjih 7 startova je sve to upropastio i doživeo ta 3 poraza. Zna da izbaci udarače iz balansa svojom curvom ali mu brza lopta dosta spora gde je udariv.

Twinsi su bili superiorni u svojoj diviziji gde su zauzeli 1. mesto sa skorom 36-24, a u poslednjih 10 mečeva zabeležili su 8 pobeda. Sigurno najbolji na palici su Nelson Cruz i Miguel Sano koji mogu da udare HR kad hoće ako im se pogreši lokacija. Gosti iz Astrosa su očajnoj formi a zauzeli su 2. mesto u svojoj divizija sa skorom 29-31. Imaju 3 poraza u nizu a najbolji udarači Springer, Altuve nisu ni blizu dobre forme.

Predlog za ovaj meč su Twinsi 3,5+. Kvota na ovaj predlog je 1,70. Ulog je 2/10. Mislimo da Grinkeju mogu dati bar ta 4 poena iako je 1 takođe realan sa kvotom 1,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje