četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB PLAY OFF Predlog za klađenje: San Diego Padres – Sant Louis Cardinals

U okviru play offa Nacionalne lige od 23h sastaće se SD Padresi i STL Cardinalsi. Ove godine su nisu sastajali, dok su prošle godine mečevi obilovali malim brojem poena.

Starter za Padrese biće Chris Paddack (4-5,4.73). Toplo-hladno ove sezone, odbaca jednu utakmicu vrhunski a onda več narednu primi 5+ poena. To se dešavalo 3x kad su ga Gantsi, Marinersi i Dodgersi razneli (ukupno 18 poena je primio protiv njih). Kod kuće je mnogo bolji gde je imao čak 2 veoma kvalitetna starta.

Starter za Cardinalse biće Korejanac Kwang Hyun Kim (3-0,1.62). U regularnom delu sezone je imao 8 startova od kojih je čak 3 završio protivnika sa nulom i bez poraza. Pitsburg mu je dao 4 poena na jednom meču a u ostala 4 starta je primio 1 ili 2 poena. Zaista kvalitetan i preiskusan veteran. Imaće muke Padresi sa njim to je sigurno.

Padresi igraju sjajno ove godine, pogotovo na palici. Plasirali su se u play off posle par godina, ali moraće veoma dobro da udaraju jer im je pitching slabija strana. Cardinalsi sa druge strane imaju 2 World Seriesa u poslednjih 10 godina, to je veoma iskusna ekipa gde i dalje igra Molina na poziciji hvatača, a tu su još par iskusnih igrača. Iako je forma i ako gledamo ekipu sve na strani domaćina, nikako ne treba otpisati goste.

Zbog visoke granice poena 8,5- nam deluje kao najbolja opcija. Kvota na ovu igru je 1,90! Ulog može biti malkice jači 3/10!

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje