petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog – 11.08.2020.

Rano ujutru u 03:40 po našem vremenu u MLB ligi sastaće se LAD Dodgersi i San Diego Padresi. Derbi Nacionalne zapadne divizije doneće nam vrhunski užitak i veliku neizvestnost.

Starter za Dodgerse je sjajni Dustin May (0-0,2.08). Veliki potencijal ove organizacije, pik 3.runde iz 2016. ispostavio se kao pravi pogodak. Neverovatan fastball blizu 100mph sa sjajnim sinking actionom uništava protivnike. Dobro mu radi i slider da izbaci protivnike iz ravnoteže. Bacao je protiv Padresa već ove sezone kad je u 6 izmena primio samo 2 poena.

Starter Padresa biće Luis Pedromo (0-0,5.40). Trener ga je stavio da ulazi sa klupe, ali zbog moranja moraće da startuje ovaj put. U karijeri ima 60 startnih utakmica tako da mu to nije strano. Ali i dalje mislimo da Dodgersi će ovde lako izaći sa njim.

Corey Seager se povredio za Dodgerse i biće van sastava još koji dan, ali hvala bogu trener ima duboku klupu dobrih igrača tako da to neće prestvaljati problem. Padresi sve nade ulažu u sjajni trio Tatis- Machado- Grisham. Oni su glavne zvezde Padresa i ako oni nastavi ovako dobrim partijama imaju šanse konačno da se domognu play offa. Naravno nama su domaći apsolutni favoriti ovde i ne očekujemo da i ovako dobra forma gostiju ne može da sputa ekipu sa Šampionskim amcicijama!

Predloga za ovaj meč je pobeda domaćina koja se plaća kvotom 1,55. H1 je takođe dobra opcija sa kvotom 2 a kombinacija iz maxbeta 1 i 8,5+ se plaća kvotom 2,94!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje