petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog – 12.08.2020.

U noćnom terminu tačnije od 00:40 u okviru MLB lige sastaće se Cincinati Reds (7-9) i Kansas City Royals (7-10). Ovo je prvi meč u seriji od ukupno koja se igraju. Kladionice balgo favorizuju domaćina.

Starter Redsa biće desnoruki Luis Castillo (0-1,5.40). Ovo je njegov 4.start u sezoni i kad god on baca njegova ekipa gubi. Svaki put je bilo 9 poena u njegovim duelima. Treba napomenuti da Detroit i Clevelend nisu toliko jaki na palici kao Kansas i da će mu ovo biti još teži meč.

Starter Royalsa biće levoruki Kris Bubic (0-1,3.00). Njegov 3.start ove sezone i takođe je oba meča njegova ekipa gubila kad je on bacao. On je 1.pik na draftu Royalsa iz 2018. godine. Njegov otac je Hrvatskog porekla, a majka Amerikanka. Sve više je igrača sa Balkana u Americi tako da to treba očekivati i u budućnosti.

Cincinati veoma dobar na palici, Nick Castellanos fenomenalan sa 7HR predvodi ekipu. Jedina loša vest je da sjajni Mike Mustakis neće nastupiti na ovom meču. Iako se od njih očekuje ove sezone mnogo nisu dobro krenuli i to zahvaljujući lošim izdanjima svojih startera. Royalsi sa druge strane imaju 4 pobede u nizu i mislimo da mogu da nastave dobru igru i ovde ako ništa drugo bar udarački. Sve se ovde nameće kao jedna opcija a kad vidimo granicu koju je kladionica postavila moramo ispoštovati.

Predlog za ovaj meč su poeni 8,5+. Kvota je 1,80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje