sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog – 13.08.2020.

Večeras od 22:05 u ovkiru MLB lige sastaće se Philadelphia Phillies (5-8) i Baltimore Orioles (9-7). Njihov 3. meč u seriji a u oba su slavili gosti iz Baltimora.

Starter za Philu je Jake Arietta (1-1,2.45). Prvi meč protiv Jenkisa je odbacio solidino, 6izmena i 3 primljena poena a drugi protiv Atalante sjajno bez poena u 6 izmena. Svakako je on dobar bacač ali imao je povredu koja ga je duže vreme odvojila sa terena i sad ova dva starta baš ne mogu toliko da kažu o njemu.

Starter za Baltimore će biti desnoruki Tom Eshelman (0-0,3.68). Nema ni pobedu ni poraz ali je bio solidan u dva starta uz ukupno 3 primljena poena. Mada nije mnogo bacao jedva  7 izmena.

Ne možemo mnogo da kažemo drugo o bacačima jer nisu toliko poznati i dobri. Svakako da je ovde reč o veoma dve dobre udaračke ekipe. Phila na svom terenu sjajna i uz malo skraćeni teren poeni su uvek tu i palica radi svoj posao. Baltimore je prijatno iznenađenje sezone i neverovatno ali su u plusu pobeda što se nije desilo već koju sezonu unazad. Renato Nunez i Antony Santander glavni udarački pogon Baltimore koji su u sjajnoj formi. MLB je pun iznenađenje i ne bi nas čudilo da gosti opet pobede ovde, ali mi ćemo se držati poena.

Predlog za ovaj meč su poeni 9,5+. Kvota je 1,85. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje