Večeras od 21:40 na programu je susret MLB lige između Oakland Athletics (8-4) i Texas Rangersa (3-7). U prva dva susreta u ovoj seriji domaćin je slavio sa 6:4 i 5:1. Večeras nas očekuje egal meč po kvotama.

Starter za Oakland biće desnoruki Mike Fiers (0-0,5.40). U prvom startu imao je no decision protiv slabašnog Sijetla gde je primio 2 poena u 5 izmena. Večeras ga očekuje mnogo teži susret protiv gostiju iz Teksasa.

Starter za Texas biće levoruki Mike Minor (0-2,5.91). Nije se proslavio u prva dva starta, gde je zabeležio 2 poraza. Takođe ne stoji uopšte dobro protiv ovog protivnika u svojoj karijeri. Ima 2-4 uz visoku ERA 5.65. Oakland je u dobroj udaračkoj formi te mu neće biti lako uopšte da ukroti dobre udarače.

Domaći verovatno najbolja domaća ekipa u ligi, to se pokazalo i prošle sezone gde ih skoro niko nije mogao pobediti ali su zato u gostima bili totalno druga ekipa. Vezali su 6 pobeda u nizu i imaju šanse i za 7 večeras. S druge strane Texas je u padu, ima dosta povreda u ekipi Santana i Odor glavni igrači nedostaju u infildu. Choo je u dobroj formi kao i Joy Gallo, ali naravno da tu još mora neko da proradi da bi se postizali više poena.

Naš predlog za ovaj meč je ukupno poena 8,5+. Kvota je 1,85. Ukoliko neko hoće nameće se i 1 sa kvotom 1,65 ili za hrabrije kombinacija iz Maxbeta 1 i 8,5+ sa prelepom kvotom 2,97!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.