četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog za klađenje – 08.09.2020.

Noćas od 00:10 u okviru MLB lige sastaće se Clevelend Indians (25-15) i Kansas City Royals (14-27). Igraće se 4 utakmice u seriji, do četvrtka. Ove sezone su igrali 6x a Clevelend vodi 4:2.

Starter Indians biće Zack Plesac (2-1,1.38). Veoma dobar ove sezone, konstantan. Ovo mu je 5. start u sezoni a pre samo 5 dana imao je duel protiv istog rivala. Tad je bio veoma dobar kad je u 6 izmena primio samo poen. Čak 2 od 4 starta rivalu nije dozvoljavao ni poen.

Starter Royalsa biće Brad Keller (3-1,1.93). Jedan od najboljih bacača u rotaciji ove sezone. Takođe je imao duel pre par dana protiv ovog rivala i u 6 izmena takođe primio samo poen. Ovo mu je 6. start u sezoni a 3/5 protivniku nije dozvolio poen.

Zaista statistički veoma dobar bacački duel. Što se tiče forme timova Clevelend je na 4 pobede na poslednjih 5 utakmica, dok Royalsi imaju 6 poraza u nizu i u katastrofalnoj su udaračkoj formi. Domaći ne postižu puno poena, ali imaju 2 veoma opasna udarača Lindora i Ramireza. Znaju oni da unište protivničke bacače, ali ako oni ne udare ništa ostatak ekipe teško to isprati. Royalsi sigurni najslabija udaračka ekipa, a protiv Plesaca teško da mogu išta u to smo ubeđeni.

Zaista težak meč za prognozu pobednika ali nama se ovde nameću poeni 8,5- sa kvotom 1,80. Pobeda domaćina je druga opcija, ali nismo za to zbog takođe dobrog gostujućeg bacača.


Predlog nije 100% siguran, igrate ga ne sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje