Noćas od 00:10 u okviru MLB lige sastaće se Clevelend Indians (25-15) i Kansas City Royals (14-27). Igraće se 4 utakmice u seriji, do četvrtka. Ove sezone su igrali 6x a Clevelend vodi 4:2.

Starter Indians biće Zack Plesac (2-1,1.38). Veoma dobar ove sezone, konstantan. Ovo mu je 5. start u sezoni a pre samo 5 dana imao je duel protiv istog rivala. Tad je bio veoma dobar kad je u 6 izmena primio samo poen. Čak 2 od 4 starta rivalu nije dozvoljavao ni poen.

Starter Royalsa biće Brad Keller (3-1,1.93). Jedan od najboljih bacača u rotaciji ove sezone. Takođe je imao duel pre par dana protiv ovog rivala i u 6 izmena takođe primio samo poen. Ovo mu je 6. start u sezoni a 3/5 protivniku nije dozvolio poen.

Zaista statistički veoma dobar bacački duel. Što se tiče forme timova Clevelend je na 4 pobede na poslednjih 5 utakmica, dok Royalsi imaju 6 poraza u nizu i u katastrofalnoj su udaračkoj formi. Domaći ne postižu puno poena, ali imaju 2 veoma opasna udarača Lindora i Ramireza. Znaju oni da unište protivničke bacače, ali ako oni ne udare ništa ostatak ekipe teško to isprati. Royalsi sigurni najslabija udaračka ekipa, a protiv Plesaca teško da mogu išta u to smo ubeđeni.

Zaista težak meč za prognozu pobednika ali nama se ovde nameću poeni 8,5- sa kvotom 1,80. Pobeda domaćina je druga opcija, ali nismo za to zbog takođe dobrog gostujućeg bacača.


Predlog nije 100% siguran, igrate ga ne sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.