subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB Predlog za klađenje – subota

Večeras od 22h u okviru MLB lige sastaće se Oakland Athletics (22-13) i San Diego Padres (24-16). Sinoć su Padresi razbili Oakland 7:0, što se nije desilo domaćinu ne pamtimo da nisu postigli nijedan poen na svom stadionu.

Starter za Oakland je Sean Manaea (2-2,5.64). Ne spada on red vrhunskih bacača, ali zna neki put dobro da služi svojoj ekipi. Ove sezone ga krasi veoma dobra kontrola, ali ne uspeva da izbaci na strikeout mnogo udarača te veruje svojoj odbrani da će oni tu uraditi. Prima u rasponu od 3-5 poena a to se desilo 6/7 dok je na jednom susretu uspeo da u 5 izmena primi samo 1 poen. Dosta su to bili slabi protivnici (Texas,LAA,Seattle), koji su daleko iza Oaklanda u diviziji. Večeras će daleko više problema imati protiv sjajnih Padresa.

Starter za Padrese biće desnoruki Chris Paddack (3-3,4.43). Ovaj veoma talentovani bacač zaslužuje dosta pohvala. Samo mu fali iskustva u pojedinim situacijama,a i to će doći vremenom. Ima je par dosta dobrih startova ali imao je i loših gde su mu Seattle i Dodgersi dali po 6 poena. Mana mu je što prima dosta HR, na samo 2 utakmice nije primio a protiv Dodgersa je na jednom primio čak 3 HR. Uzdaće se on u svoj napad na ovoj utakmici. Kad on baca došlo je 7/8 plus poena.

Posle vezanih 9 pobeda na svom terenu, upisali su poraz bez datog poena. To se nije desilo od leta prošle sezone. Igraju fantastično kući i redovno daju 5+ poena. Protiv Paddacka nisu imali susret ali ubeđeni smo da mogu mnogo, moraju se iskupiti za onaj poraz od sinoć.

Padresi sa druge strane u strašnoj formi. Ova ekipa ne prestaje da impresionira, pogotov Tatis JR. koji ima već 14 HR. Machado, Grisham i Meyer takođe sjajno udaraju. U poslednjih 7 mečeva imaju 3 bombastična meča sa 10+ poena. Manaea nije bacač koji može da naškodi ovakvim klasama udarača. Ako udarači budu raspoloženi i oni sami mogu preći ovu zadatu granicu.

Naš predlog za ovaj meč je 8,5+ a kvota je 1,90. 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje