petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Trejd Minesote i Sinsinatija!

Redsi i Twinsi sklopili su trejd u kome Twinsi dobijaju desnorukog bacača Sonny Gray-a i Francisa Peguera, dok u suprotni pravac ide 26.pick 1.runde iz 2021. desnoruki bacač Cahse Petty.

Gray je sjajan bacač, 2x All Star a prošle sezone je imao rekord 7-9 sa ERA 4,31. Tri godine je proveo u Redsima a pre toga je igrao još za Oakland i NY Yankees-e. Što se tiče arsenala ima sjajni fastball koji ide konstantno 95+ i fantastični curveball oko 80mph.

Franciso Peguera je poreklom iz Dominikanske republike gde niču mladi talenti, a MLB se sve više opredeljuje da ulaže u tu državu što se tiče bejzbola. Prošle godine je proveo u nižim ligama Redsa, a zadužen je za poslednje izmene kad ulazi da baca.

Twinsi su morali nešto do urade po pitanju startnog bacača, jer su u julu prošle godine izgubili Jose Beriesa koji je otišao u Toronto, dok će Japanac Kenta Maeda propustiti sezonu zbog Tommy John operacije. U startnoj rotaciji Twinsa biće još Dylan Bundy, Bailey Ober, Randy Drobnak i Joe Ryan. Mesto za šansu imaće takođe Lewis Thorpe i Griffin Jax.

Dok White Sox-i i dalje biti favoriti za osvajanje AL centralne konferencije, Twinsi će možda ovakvim potezom biti kompetentni. Takođe se sve zavisiti od spremnosti glavnih igrača u napadu Buxtona i Donaldsona.

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje