Advertisement
MaxBet

Italijanski prvoligaš – Parma veoma je aktivna u ovom letnjem prelaznom roku, te su popularne “Mlekadžije” ojačale svoj igrački kadar dovođenjem nekolicine igrača…

28-godišnji golman – Luiđi Sepe stigao je na jednogodišnju pozajmicu uz obavezu otkupa ugovora narednog leta iz ekipe, Napolija. Potpisao je ugovor do leta 2024. godine. Identična je situacija i sa 24-godišnji vezistom – Alberto Grasijem, koji je takođe stigao iz redova “Napolitanaca” uz obavezu otkupa ugovora na kraju sezonu. I on je ugovorio petogodišnju saradnju.

U klub je pristigao i talentovani krilni napadač – Jan Karamoa (21). Stigao je na pozajmicu do kraja naredne sezone uz obavezan otkup ugovora iz redova ekipe, Intera. Parafirao je ugovor do 30. juna 2023. godine.

Francuski internacionalac – Vinsent Laurini (30) postao je novi fudbaler Parme. Stigao je iz ekipe, Fiorentine (visina transfera nije poznata) i sa “Mlekadžijama” potpisao ugovor u naredne tri sezone.

Iz Spala u transferu vrednom 750.000 eura došao je 28-godišnji čuvar mreže – Simone Kolombi. Stavio je potpis na trogodišnji ugovor.

Brazilski vezista – Hernani Azevedo Žunior (25) stigao je na pozajmicu u trajanju od godinu dana iz ruskog tima, Zenita. U ugovoru postoji klauzula prema kojoj uprava Parme ima opciju da otkupi njegov ugovor u potpunosti narednog leta.

 

Danski napadač – Andreas Kornelijus (26) stigao je na dvogodišnju pozajmicu iz ekipe, Atalante uz obavezan otkup ugovora za dodatnih 7.500.000 eura. Potpisao je ugovor do 30. juna 2024. godine.

Iz Bergama je takođe došao – Dejan Kuluševski na pozajmicu do kraja naredne sezone uz opciju da Parma narednog leta može da otkupi njegov ugovor. Mladi reprezentativac Švedske (koji ima makedonsko poreklo) ima svega 19 godina i igra na poziciji veznog fudbalera.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.