petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLS liga (1.kolo) – Najava i predlozi za noćne mečeve! (subota na nedelju)

Danas počinje i američka fudbalska liga (MLS), a mnogi kladioničari vole ovu ligu zbog atraktivnog fudbala i mečeva sa puno golova, pokušaćemo ukratko da vam najavimo par mečeva koji se igraju posle ponoći i da damo nadamo se uspšne predloge za klađenje.


00:00 Hjuston – Real Solt Lejk

Domaći tim prošle sezone tek na 9.mestu Zapadne konferencije, u novu sezonu ulaze sa istim ambicijama da dođu do mesta broj 6. i plej of pozicije. Prošle godine jako efikasni mečevi ovog tima i zabavni za gledanje sa prosečno 3,41 gol po meču, uz to na 34 meča čak 24 puta videli smo 3+.

Što se tiče gostiju, oni su uspeli da uđu u plej of, iako možda po igrama to nisu baš u potpunosti i zaslužili, a naročito veliki problem imali su prilikom gostovanja, gde samo šest puta nisu bili poraženi, glavni igrač tima Rusnak je i dalje tu, a stigao je i nekadašnji igrač Partizana Everton Luiz.

PREDLOG za KLADIONICU: 1-3 gola prvo poluvremen & 1-3 gola drugo poluvreme (kvota 1,75)


00:00 Kolorado – Portland

Prošle sezone Kolorado je bio jedan od najlošijih timova lige, iako su i oni igrali dosta mečeva sa puno golova, čak 15 puta videli smo tačno 3 gola na njihovim mečevima, a još 9 puta i više od tri. U međuvremenu tim je pojačan u napadu dolaskom Keia Kamare i Rubia.

Što se tiče Portlanda, oni su uspeli da uđu u plej of prošle godine sa 5.mesta i stignu do velikog finala gde su poraženi od Atlante 2:0, ove godine tim je manje više sačuvan i spreman da ponovi taj uspeh.

PREDLOG za KLAĐENJE: X2&2+ (kvota 1,80)


00:00 Minesota – Vankuver

Ekipa Vankuvera prošle godine nije uspela da se domogne plej ofa za dva boda, izuzetno efikani mečevi igrali su se kada je na terenu ovaj tim, a samo 6 od 34 meča zavrešna su u rasponu 0-2 gola. Najviše su menjali tokom zime, a čak 20 igrača je napustilo tim, a među njima i jedan od najboljih Dejvis koji je prešao u Bajern Minhen.

Što se tiče Minesote, oni su na domaćem terenu igrali sjajno i osvojili gotovo sve bodove, dok je na gostovanjima to bilo očajno, kao da je drugi tim igrao, 14 poraza na 17 mečeva, naspram 10 pobeda na 17 domaćih mečeva. Tokom prelaznog roka pokušali su da pojačaju defanzivu tim i čini se da su u tom uspeli.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&2+ (kvota 1,55)


02:00 LA Galaksi – Čikago 

LA Galaksi predvođen Ibrahimovićem prošle godine nije došao do plej ofa, pretekao ih je Real Solt Lejk za bod, tako da je ove godine imperativ da domaćin uđe u top 6. Bili su tim sa najefikasnijim mečevima na Zapadu sa 3,82 gola po meču. Tokom prelaznog roka tim dodatno pojačan i gotovo izvesno mnogo bolji nego prošle godine.

Čikago nastavlja pod vođstvom Veljka Paunovića i sa Švajnštajgerom i Nikolićem kao najboljim igračima tima. Prošle godine tek 10.mesto na Istoku, ove godine tim osetno pojačan sa nekoliko odličnih igrača poput Frankovskog, Kristijana Martineza…

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&GG (kvota 1,92)


04:00 Sijetl Saunders – Sinsinati

 

Domaći tim Sijetl odlična prošle sezone, drugo mesto na jakom Zapadu, sačuvan tim sa Lodeirom, Ruidiazom kao prvim zvezdama tima i jak domaći teren su nešto što karakteriše ovaj tim! Za razliku od ostatka lige, njihovi mečevi sa prosekom 2,82 bili su najmanje efikasni na zapadu.

Sinsinati je novi tim koji tek treba da se dokazuje u ligi, napravili su tim gde zasada nema pravih zvedza, a naše mišljenje je da će ova sezone proteći u navikavanju kluba na ligu.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1 (kvota 1,60)


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje