subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MMA: Zaslužuje li Tyron Woodley revanš Usmanom?

Zaslužuje li Tyron Woodley eventualnom pobjedom nad Gilbert Burnsom revanš meč sa Kamaru Usmanom, jer je Usman u neobičnoj poziciji, budući da su već dvojica boraca odbila da se bore sa njim❓

Svjetski mediji su smatrali da je sljedeći izazivač u velter kategoriji Jorge Masvidal, koji je u prošloj godini ostvario niz impresivnih pobjeda, a u posljednjoj borbi se okitio titulom BMF, trijumfom nad Nate Diazom. Ipak do borbe između Usmana i Masvidala nije došlo, iako je Masvidal imao ponudu da se bori za titulu prvaka velter kategorije, što je odbio. Umjesto toga Masvidal je Diazu ponudio revanš meč. Takođe Usman je ponudio priliku za šampionski meč i bivšem dvostrukom prvaku Conor McGregoru, koji je trenutno dio velter rostera. Conor se za sada nije oglasio povodom te ponude, a čitavu situaciju je prokomentarisao i Usman:

? „Jorge, imao si svoju priliku. 18. aprila rekao si ne, 9. maja rekao si ne, u junu si rekao ne, a sad i u julu. Želiš se boriti s Nateom, želiš biti u meču u kojem si već dominirao, a ti Conore, ti si rekao da želiš biti kralj velter kategorije, a sada šutiš. Znaš šta, slobodno ostani tih. To sam i očekivao. Obojici sam dao priliku, a vi je ne želite prihvatiti.

Ko je sljedeći za Usmana, Woodley, Burns ili neko treći❓

https://www.instagram.com/p/CAskIWoHpNM/


Ukoliko vam treba stream za sve UFC evente, zapratite stranicu MMA Kultura.
Usput na njihovoj stranici možete prvi da saznate najnovije vesti iz sveta MMA sporta, kao i razne zanimljivosti i informacije iz sveta MMA.

Zapratite ih i na Instagram stranici: https://www.instagram.com/mmakultra/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje