Hrvatska nogometna reprezentacija u večernjim satima igra važnu utakmicu protiv reprezentacije Ukrajine. Na službenoj konferenciji za medije, kapetan Hrvatske Luka Modrić izjavio je kako jedva čeka početak dvoboja s Ukrajinom na ispunjenom maksimirskom stadionu te istaknuo vjeru da će navijači biti 12. igrač naše reprezentacije.

“Nakon dosta vremena napokon ćemo imati publiku, te zbog toga su svi sretni. Jedva čekamo utakmicu. Bit će prava atmosfera, vjerujem da će publika biti naš 12. igrač. Trebaju nam sutra, pogotovo ako ne bude sve išlo kako zamišljamo. Baš u tom segmentu bih volio da nam budu podrška. Vjerujem da ćemo uz njihovu podršku ostvariti pozitivan rezultat,“ izjavio je Modrić uoči prve utakmice pred navijačima nakon isteka kazne od Uefe”.

Na osiguranju će biti angažirano više od 550 zaštitara, 70 stjuarta i više policajaca nego zaštitara, a specifičnosti maksimirskog stadiona olakšavaju posao onima koji će brinuti za sigurnost.

Luka Modrić sa Hrvatskom još nikada nije pobijedio Hrvatsku. U kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine Modrić i ekipa su u dvije utakmice odigrali neriješeno sa današnjim protivnicima.  

“Nadam se da će se to sutra promijeniti. U obje smo utakmice bili bolji. Falilo je možda prisebnosti i sreće da izađemo kao pobjednici. Igrali smo bolje, nismo pobijedili i nadam se da će se to sutra promijeniti”, istaknuo je Modrić kojeg u Ukrajini smatraju glavnim igračem i motorom hrvatske reprezentacije te dodao: “Nadam se da ću biti na nivou i da ću odigrati pravu utakmicu. Hrvatska nikada nije bila jedan igrač. Uvijek je bio kolektiv koji je izbacio pojedinca. Ne bih želio stavljati sebe u prvi plan. Ako ćemo igrati kao kolektiv i biti na nivou, bit će dobro.“


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vijesti !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here